Meghívó

Tisztelettel meghívjuk a WELL minősítésről szóló szakmai előadásunkra!

Az új minősítési rendszer azt vizsgálja, hogy az irodai és közösségi terek hogyan szolgálják az ott élő, dolgozó emberek jó közérzetét, egészségét és kényelmét. Előadóink most az építésztervezők szempontjából ismertetik a WELL minősítési rendszer 105 alkategóriájának a lényegét.

Az előadásra kávéval és reggelivel várjuk a résztvevőket.

Időpont: 2019. február 15.
Érkezés: 08:45-től
Előadás: 09:00-11:00
Helyszín: Well Point, 1025 Budapest, Törökvész út 71-73.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Várjuk szeretettel!

WELL Certification – fókuszban az ember

Feuertag Ottó

Europa Design
alapító

Kovács Emese

MN6 Energiaügynökség
tanácsadó

Korbuly Ádám

OrthoGraph Kft.
ügyvezető

Jelentkezés

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

a regisztráció lezárult


A rendezvényre történő regisztrálással egyidejűleg a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény II. Könyve Harmadik részének XI. címe 2:48. §-ban foglaltak alkalmazásával tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény lebonyolítása során rólam képmás (fénykép) vagy hangfelvétel készüljön és azt az Europa Design a saját tevékenysége során, a honlapján vagy egyéb bármilyen más módon felhasználja, nyilvánosságra hozza.
Hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre, elérhetőségeimre az Europa Design szakmai tájékoztató- és oktató anyagot küldhessen. Jognyilatkozat: Az Europa Design adatvédelmi és adatkezelési elvei, politikája a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. Ezen szabályokat az Europa Design magára nézve kötelező erejűnek ismeri el.

HelyszínWELL POINT - Europa Design
H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!