ORGATEC BESZÁMOLÓ WORKSHOP - NOVEMBER 6.

Ott voltunk Kölnben, a világ egyik legnagyobb design kiállításán, az ORGATEC-en.

A Facebook és Instagram oldalunkon október 24-27. között folyamatosan közvetítettük hagyományos posztokkal, élő bejelentkezésekkel és videókkal is..

"From Orgatec to Architect" - magyar nyelvű összefoglaló beszámoló az irodák világának trendjeiről a WELL POINTBAN November 6.-án!

1 kiállítás 3 szemlélet

Helyszíni élményeiről prezentál:

Hegyi Andrea - építész
Vajta Mónika - belsőépítész
Andrea Stephens - enteriőr tervező

Moderál: Feuertag Ottó


Jelentkezés az ORGATEC beszámoló workshopra

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT - AZ ESEMÉNY LEZAJLOTT!

KIEMELT TERMÉKVIDEÓK

Akaba: Xoko

Andreu World: Alya New

LEGFONTOSABB TERMÉJÚJDONSÁGOKGYÁRTÓK, AMELYEK STANDJÁT FELKERESTÜK ÉS AMIRŐL BESZÁMOLUNK A NOVEMBER 6.-I WORKSHOPON

AKABA


A Gune asztal a dupla asztallapnak köszönhetően nemcsak a munkavégzésre, hanem a papírok, iratok, írószerek tárolására is alkalmas az alsó lapon, miközben a felső rész tiszta marad és ezen kizárólag a munkavégzésre lehet koncentrálni. Az asztal három különböző magasságban létezik.
Az Aia szék lágy és letisztult formáit a japán egyszerűség és harmónia inspirálta. Az ülőlap és háttámla készülhet fából vagy kárpitozott változatban. A Xoko szék érdekessége, hogy különleges formájának köszönhetően, a szokásostól eltérően a sarkára is lehet ülni. Három lábszerkezettel és két magasságban létezik.


Összes AKABA termék

ENEA

ENEA


Az Eredu cég részeként 1984-ben alapított Enea tevékenysége kizárólag dizájn bútorok előállítása és forgalmazása. Minden termékük innovatív, személyre szóló tervezésű, és rendkívül szigorú gyártási folyamat során készül a kiemelkedő minőséget követelő világpiac szolgálatában. Kínálatunk: design szék, elegáns irodabútor, előtéri szék, ergonomikus szék, forgószék, gördíthető tárgyalóasztal, görgős szék, íróasztal, iroda berendezés, irodabútor, iroda elrendezés, iroda ergonómia, irodaszék, kényelmes szék, modern iroda, munkahelyi szék, munkaszék, összecsukható tárgyalóasztal, rakásolható tárgyalószék, számítógépes szék, szófa, tárgyalóasztal, tárgyalószék.

Összes ENEA termék

VONDOM

VONDOM


A Vondom a lakberendezés újraértelmezésének céljával született Spanyolországban, egyedileg alkalmazott gyártási technológiájuk kreativitásukkal párosulva komoly értéket képvisel a dizájnbútorok piacán. Szinte saját személyiséggel felruházott alkotásaik művészeti értékkel is bírnak, mely a természetes szépség és a kortárs formavilág közötti egyensúlyban keresendő. Termékeik minősége lehetővé teszi, hogy kültéri bútoraik szélsőséges időjárási körülmények között is felhasználhatóak legyenek, mindezt száz százalékban újrahasznosítható anyagok felhasználása mellett. Kínálatunk: design lámpa, design szék, fotel, kültéri asztal, kültéri bútor, kültéri szék, lounge, lobby berendezés, pad, virágláda.

Összes VONDOM termék

ANDREU WORLD

ANDREU WORLD


Az Andreu World standján bemutatkoztak az új konferenciaasztalok, a z Extra és a Radial. Az Extra méretválasztéka igen széles, akár 340 x 120 cm-es is lehet, ami a szilárd vázszerkezetnek köszönhető. Az Extra asztal sokféle asztallappal és lábbal választható, lehet festett tölgy, lakkozott, színes üveg, kerámia, márvány, dekton vagy melaminált többféle színben. A három féle láb tömör tölgyfa, lakkozott vagy alumínium felülettel változatos színekben választható. A kábelevezetés integrálható az asztallapba. A Radial asztal szintén alkalmas konferenciák, tárgyalások megtartására, de akár a kollaborációs terek munkaasztala is lehet. Szintén sokféle méretben elérhető, akár az 550 x 150 cm-es nagyságig, emellett álló magasságú változata is létezik. Az asztalok körül jól mutatnak a tappancsos vagy görgős Flex székek magasháttámlás elegáns modelljei.

Összes ANDREU WORLD termék

SITLAND

SITLAND


A Sitland kollaboratív térnek berendezett standján minden mozgott. Az Europa Design csapata kipróbálta a különböző puffokat, székeket, asztalokat, foteleket, amelyek a dinamikus ülést, a kommunikációt és a pihenést szolgálják. Nem hiányozhatott a standról a Joy vidám színvilágú mozgó puffja, és a nagy sláger, a Use me görgős asztal, amelynek asztallapja lehajtható és 30 fokos szögben egy tablet vagy jegyzettömb is megtámasztható rajta. A három különböző magasságban létező Dodo puff pedig kis fogantyújának köszönhetően könnyen áthelyezhető a térben. A Cell akusztikus fotelje és kanapéja kiválóan alkalmas egy kis elmélyülésre, lazításra vagy beszélgetésre.

Összes SITLAND termék

La Cividina

La Cividina


La Cividina was founded in 1976 in Friuli Venezia Giulia, in the northeast of Italy. Today it is an important company which produces armchairs and sofas for the contract as well as private sectors. Each project has a strong connection to Italian design, which is perfectly translated into products through careful selection of materials and finishes, and customized service for the customer. Each La Cividina design is intended to be perfect. Design combines with form, materials with function, the heart with the mind. Design is the result of ergonomic, technical and aesthetic analyses implemented by expert hands which control production and look after every detail. The best materials and most appropriate finishes give life to unique sofas and armchairs, interpretations of the true concept of Made in Italy.

Összes La Cividina termék

MOLL

MOLL


Ha gyermekünk számára ergonomikus íróasztalt és széket keresünk, akkor a használójukkal éveken át együtt növekedő moll termékek a tökéletes választás! A részben dönthető asztallapok kiválóak festéshez, olvasáshoz vagy íráshoz, eközben a fennmaradó fix felület praktikus tároló- és munkatér.

A forgószék, ülésmagassága és mélysége, illetve a tökéletes támogatást nyújtó, oszcilláló (lengő) háttámla magassága egyénre szabottan, könnyen és biztonságosan állítható, masszív csillaglábának köszönhetően pedig szilárdan áll a talajon. Eredeti kivitelezésében görgős, de ezek igény szerint a gyermek túlzott mozgásainak koordinálására fix talpacskákká cserélhetők. Vidám, világos, mosható és cserélhető szövetek széles választékában kapható. Felhasználása 110-195 centiméter között, illetve 80 kg súlyig ajánlott.

Összes MOLL termék

Dataflex

Dataflex


A praktikus irodai kiegészítőiről is ismert Dataflex egyik újdonsága az Addit Bento hordozható laptop tartó állványa, amely egyben egy hasznos, kompakt kis tárolódoboza a személyes irodai holmiknak. Tervezője: Robert Bronwasser

A USB-C dokkolóval másodpercek alatt feltölthetők a notebookok, tabletek, mobiltelefonok és akár két monitor, karnyújtásnyira elhelyezve az íróasztalon.

Összes Dataflex termék

Archiutti

Archiutti


Az olasz Archiutti az iroda minden funkciójának a betöltésére alkalmas, sokoldalú és színes bútorcsaláddal jelent meg az Orgatecen. A Lay asztalainak egységes megjelenést adnak a kecses bak lábak és az azokat az asztallaphoz rögzítő, karakteres „U” profilok. Az egész bútorcsaládnak, a szekrényeknek, asztaloknak és padoknak is egyforma a lábszerkezete. A vezetői, operatív, tárgyaló és pihenő-kávézó asztalokat egymástól a színek és a különböző tároló elemek különböztetik meg. A vezetői asztalt egy hosszabb oldalszekrény egészíti ki, a magas étkező-kávézóasztalhoz kapcsolódó szekrényben pedig a cateringhez szükséges poharak, evőeszközök is helyet kapnak. A Lay egyedi színvilágban jelenik meg: a lábak lehetnek pirosak, zöldek, kékek, szürkék, valamint az asztallapok és szekrény korpuszok is zöldek, kékek, szürkék.

Összes Archiutti termék

Actiu

Actiu


Az 1968-ban alapított, spanyol Actiu kifejezetten irodabútorok gyártására specializálódott. Hitvallásuk szerint ők tervezik, gyártják és árulják a leghatékonyabb és legkényelmesebb irodai berendezéseket: asztalokat, székeket, szekrényeket és egyéb tárolókat/eszközöket. Termékeik az emberi igények kutatásait alapul véve készülnek, elsődleges feladatuknak tartják megtalálni a kapcsolatot a mindennapi élet kihívásai és a modern technológia között. Kínálatunk: design lámpa, design szék, elegáns irodabútor, előtéri szék, ergonomikus szék, exkluzív iroda, forgószék, gördíthető tárgyalóasztal, görgős szék, igazgatói iroda, íróasztal, iroda berendezés, irodabútor, iroda elrendezés, iroda ergonómia, irodai bőrfotel, irodai lámpa, irodaszék, kényelmes szék, lounge, lobby berendezés, modern iroda, munkahelyi szék, munkaszék, nappali berendezés, összecsukható tárgyalóasztal, rakásolható tárgyalószék, recepció, recepciós pult, számítógépes szék, tárgyalóasztal, tárgyalószék, vezetői asztal, vezetői bútor, vezetői iroda, vezetői munkaszék, vezetői szék, vezetői tárgyalók.

Összes Actiu termék

Della Rovere

Della Rovere


A Della Rovere az elmúlt harminc évben mindig előkelő helyet foglalt el az itáliai és a nemzetközi bútorpiacon, napjainkban is egyike a vezető irodai gyártóknak. A mára több mint száz országban közvetve háromszáznál is több embert alkalmazó cég a dizájn, a minőség és az állandó megújulás mellett megkülönböztetett figyelmet szentel ügyfélkörének is, nagy hangsúlyt fektet értékesítési menedzsmentjére. Az olasz design nagyszerű technikai háttérrel párosul, a kreatív ötleteket kiváló mesterek öntik formába. Céljuk olyan egyedi termékek tervezése és létrehozása, melyek követik a divat állandó változásait, mindig szem előtt tartva ugyanakkor a környezetbarát megoldásokat. Kiemelkedő minőségű, egyszerre kényelmes, praktikus és esztétikus modellek széles választékát kínálják, mindezt a közösségi izlés tükrében. Kínálatunk: design szék, elegáns irodabútor, ergonomikus szék, exkluzív iroda, fotel, igazgatói iroda, iroda berendezés, irodabútor, iroda elrendezés, iroda ergonómia, irodai bőrfotel, kanapé, kényelmes szék, lounge, modern iroda, munkahelyi szék, munkaszék, nappali berendezés, recepció, recepciós pult, számítógépes szék, szófa, tárgyalószék, vezetői bútor, vezetői iroda, vezetői munkaszék, vezetői szék, vezetői tárgyalók.

Összes Della Rovere termék

ALEA

ALEA


Az olasz Alea a munka új vízióját mutatta be standján. A Xylo asztal- és padkollekciójának jellegzetessége a háromszög alakú tömör fa láb, amely egyszerűen kapcsolódik a fém vázszerkezethez. A könnyű szerelésnek és a széles elemválasztéknak köszönhetően a Xilo egy rendkívül sokoldalú bútorcsalád.

A mobilitás már nemcsak az asztaloknál és ülőbútoroknál, de a tároló elemeknél is egyre fontosabb szempont a nem dedikált, nem személyre szabott munkahelyek elterjedésével. Az Alea a modern irodában a munkahelyüket gyakran változtató nomádoknak fejlesztette ki Lato modul tárolórendszerét, amelybe elférnek a munkavégzéshez szükséges személyes tárgyak. A széles színválasztéknak köszönhetően a Lato minden Alea bútorcsaláddal harmonizál.

Összes ALEA termék

HERMAN MILLER - COSM

HERMAN MILLER - COSM


A Herman Miller az egész világot - beleértve saját magát is, – felülmúlta legújabb fejlesztésével, a Cosm irodaszékkel, amely ismét új mérföldkőt jelent az üléskomfort és –ergonómia területén. A Cosm el is nyerte a legjobb innováció, az Ait Design Innovation díját az irodavilág legnagyobb seregszemléjén, az Orgatec szakvásáron.

Az Amerikában a legnagyobb példányszámban eladott, a Modern Művészetek Múzeumában is kiállított, már igazi design ikonnak számító Aeron szék 1994-es megjelenése óta a Cosm most újabb áttörést jelent az irodaszékek piacán. Hiszen a Cosm gyökeres ellentéte az Aeron széknek: míg az Aeron széken többféle beállító kart kell használnunk ahhoz, hogy pontosan igazodjon testalkatunkhoz, és mozdulatainkhoz, addig a Cosm automatikusan követi mozgásunkat és testünk forgási pontjait. A bonyolult kutatások eredménye egy igazán egyszerűen használható szék, amelynek csupán az ülésmagasságát és a karfamagasságát kell beállítani, és olyan üléskényelmet teremt passzív ergonómiájával, mint a karos szabályozással működő székek. Az Auto-Harmonic Tilt mechanika a piacon lévő más automatikusan testsúlyhoz igazodó székekkel szemben hátradőléskor nem emeli fel a benne ülő személy lábát. Amíg az Aeron egy személynek a széke, addig a Cosm több személynek a széke. A német Studio 7.5 tervezői a Cosm tudásának és know-how-jának megfelelő formába is öntötték a széket, az ülőlapja és a háttámlája nem két külön részből áll, hanem egybefüggő felületet alkot és a gerincoszlopot megtámasztva folyamatos kapcsolatot tart fenn a háttal. A szék másik különleges újítása a „leaf arm”, a levél kartámla, amely ha egyenesen ülünk benne, akkor kényelmes párna a könyökünknek, ha pedig hátradőlünk, akkor megtámasztja a karunkat. A befelé hajló kartámla egyedülálló design, amely könnyedén becsúsztatható az asztallap alá, emellett használója is bármilyen beállítás nélkül változtathatja meg rajta karja helyzetét. A szék monokróm megjelenése is igazi technikai kihívást jelentett, hiszen egyforma színárnyalatot kapnak a Cosm fém, műanyag és textil részei.

Összes HERMAN MILLER termék

Wilkhahn

Wilkhahn


A Wilkhahn Sitzbock nyereg alakú mobil ülőkéjével könnyedén végigvágtázhatunk az irodán egyik megbeszélésről a másikig. Ha megunjuk az egyik üléspozíciót, akkor meg is fordulhatunk a Sitzbockon. A műanyag felület egy kis filccel is ellátható, amely komfortosabbá teszi az ülést. Tervező: Rudolph Schelling Webermann

A Wilkhahn dinamikus ülőbútoraihoz és konferenciarendszereihez olyan akusztikus fali elemet fejlesztett, a Landing wall reliefet, amely nemcsak a hangelnyelésben segít, de más funkciókat is betölt az irodákban, tárgyalókban vagy konferenciatermekben. A 60 x 60 cm-es elemek közé elhelyezhetők olyan 3D-s modulok is, amelyek kiugró része használható polcnak, elválasztó elemnek vagy akár támaszkodó funkciót is betölthetnek. A színes szövettel bevont Landing fali elemeket Rudolph Schelling Webermann tervezte.

A már sok éve népszerű lehajtható asztallapú és mobil konferenciaasztal, a Timetable most új funkcióval bővült, amely már nemcsak vízszintes, hanem függőleges mozgatást is lehetővé tesz. A Timetable Lift görgős asztalának már a magassága is állítható elektronikusan 73 és 139 cm között, így ülve és állva is egyaránt dolgozhatunk mellette. A magasságállítás akkumulátoral is működik, így ennek nem akadálya az asztal mozgatása. A Timetable könnyen tárolható, mozgatható és egy gombnyomásra a kívánt magasságba állítható. Tervező: Anderas Störiko

Wolfgang C.R.Mezger a hagyományos ülőpadot alakította át egy olyan multifunkciós ülőbútorrá, az Insit családdá, amelynek elemei már nemcsak a lobbykban és váróterekben használhatók, hanem az étkezőktől a tárgyalókon keresztül a kollaborációs terekig az irodákban.

A Wilkhahn konferencia- és tárgyalószékeinek elegáns modellje az Intra szék, amely nemcsak exkluzív megjelenésével hívja fel magára a figyelmet, de mechanikájával is, aminek köszönhetően a háttámla követi a székben ülő mozgását. Elég csak helyet foglalni a székben, beállítani az ülésmagasságot és a szék már automatikusan igazodik a benne ülő súlyához és testhelyzeteihez. Tervező: Phoenix Design

Összes Wilkhahn termék

Bővebben az Orgatecről

Orgatec 2018 - Culture@Work

A munka világának trendjeit követve nem meglepő, hogy Európa legnagyobb irodai szakvásárának, az idei Orgatecnek a középpontjában a gyors cselekvőképesség, a well-being, a kreativitás, az akusztika és a fenntarthatóság állnak. A gyártók az emberek igényeit és a digitalizáció térhódítását veszik alapul az új munkakultúrának megfelelő termékeik és jövőbe mutató megoldásaik kifejlesztésénél.

A iroda világának kétévente megrendezésre kerülő nagy seregszemléje október 23-tól 27-ig várja az érdeklődőket Kölnben, ahol mintegy 750 gyártó cég mutatja be újdonságait. Hogyan fog kinézni a jövő inspiráló irodai környezete? Hogyan segítik majd a cégeket versenyképességük fenntartásában a digitalizáció hatására gyorsan változó munkamódszerek? Az Orgatecen az irodabútorok mellett a burkolatok, a világítás, az akusztika és a médiatechnológia trendjei is megtekinthetők.

A cégek részéről gyors reakció és alkalmazkodás szükséges ahhoz, hogy a hagyományos munkamódszereket maguk mögött hagyva új munkakultúrát és ennek megfelelő munkakörnyezetet alakítsanak ki. A merev és hierarchikus szervezetek ideje már lejárt, a 21. századi irodai környezetnek és berendezésnek rugalmasan kell követni a munka világának változásait és kiszolgálni a különböző tevékenységeket. Egy esztétikusan kialakított iroda nemcsak a cégarculat szempontjából fontos, hanem a kreativitást és az eredményességet is növeli.

A coworking, a kollaborációs terek gyorsan és könnyen átalakítható, átrendezhető munkahelyeket igényelnek. Az irodai görgős székeknél egyre több gyártó fejleszt olyan modelleket – ilyen a Wilkhahn AT görgős széke is-, amelyeknél a háttámla rugóereje automatikusan igazodik a benne ülő súlyához, nem kell minden alkalommal újra beállítani, amikor más személy ül bele, így több munkatárs számára is könnyen használható.

Az irodabútorok új szlogenje: „a forma követi az érzelmeket”. A trendkutatók egységes állásfoglalása, hogy a munkatársak jó közérzete, a well-being a legégetőbb szempont az irodaberendezésnél. Mivel a munkával és a pihenéssel töltött idő határai egyre inkább elmosódnak, a munkavállalók szeretnék jól érezni magukat a munkahelyükön. Ezért a pihenő zónáknak, a közösségi és egyéb wellness célú tereknek egyre nő az aránya az irodaterületen belül. Ezeket pedig olyan puha anyagból készült, organikus formájú és barátságos színvilágú bútorokkal rendezik be, amelyek pozitív érzelmeket váltanak ki használójukból. Ilyenre példa a La Cividina „Waves” és a True Design „Stone” színes, különböző méretű és formájú puffokból álló együttese, amelyek sokféleképpen variálhatók a térben. Az Artifort kárpitozott puffokból és kárpitozott lábú dohányzóasztalból álló „Terp” kollekciója szintén az irodai és az otthoni környezet fúzióját képviseli.

A nyitott terű irodák és a coworking terek elterjedésével egyre nagyobb szerepet kap az akusztika annak érdekében, hogy a koncentrációt és a kommunikációt igénylő munkavégzés egyaránt lehetővé váljon. Ezért fontos megtalálni a szükséges hangelnyelés mértékét és az akusztikus felületek optimális elrendezését. A Orgatecen sok gyártó bemutatja, hogy az akusztikus megoldások esztétikailag is jól mutatnak az irodákban. A BuzziSpace új fali panelje, a „BuzziMood” nemcsak a hangot nyeli el, de a természetet is becsempészi a belső terekbea zuzmókkal borított felületekkel.
A munkatársak hatékonyságához nélkülözhetetlen a jó egészség, a fizikai és szellemi jóllét. Egy munkavállaló munkaidejének átlagban 80-85%-át ülőpzícióban tölti. Az egészséges munkakörnyezethez viszont hozzátartozik a fizikai aktivitás, ezért a gyártók olyan bútorokat fejlesztenek ki, amelyek mozgásra ösztönöznek. A német Wilkhahn Trimenson mechanikája a „free-2-move” koncepción alapul, amely a dinamikus ülés új, 3D-s sztenderdjét hozza létre. A Trimensio nemcsak előre-hátra, hanem oldalirányú mozgást is lehetővé tesz a székben, miközben a benne ülő személy végig megőrzi középpontját. Olyan érzés, mintha egy labdán ülnénk, miközben gerincünk a háttámlával megfelelő megtámasztást kap. Az ülő és álló munkavégzés váltakozását ösztönzik az elektronikusan állítható magasságú asztalok is. A Wilkhahn Trimensiós mechanikával ellátott AT széke a magasságállítás szélesebb skálájának köszönheően ideális megoldás a magasságállítható asztalok mellé. Hasonlóan az ONGO „Wing” görgős székéhez, amelynek magassága szintén széles skálában állítható. Az egészséges munkavégzés jelentőségét mutatja, hogy az Orgatecen idén először ítélik oda az ActiveOffice díjat a fizikai aktivitást ösztönző termékeknek.

A 2018-as Orgatecről természetesen nem hiányozhat a fenntarthatóság kérdése. Egyre több gyártó állítja elő termékeit környezetbarát alapanyagokból erőforrás kímélő gyártási technológiákkal. A standokról nem hiányoznak a hosszú élettartamú, alacsony károsanyagkibocsátással, megújuló alapanyagból készülő bútorok.

Wilkhahn

A Wilkhahn standján három kérdésre ugyanaz a válasz: iroda a mozgásért.
Az ügyfelek és építészek a következő három kérdést teszik fel számukra a munkahelyek jövőjével kapcsolatban:
Hogy tudunk versenyképesek maradni a legjobb munkaerő megszerzésében és megtartásában?
Hogyan tudjuk elősegíteni munkavállalóink tanulását és kreativitását?
Hogyan őrizhető meg az egészség és a hatékonyság a digitalizált irodai környezetben?

A német gyár 1000 négyzetméteres standon mutatja be újdonságait, köztük a dinamikus konferenciarendszerek újdonságát, a mAx összcsukható konferenciaasztalt, az Aula széket és az AT gögős munkaszéket.

Actiu

A spanyol Actiu standján tükröződik a cég elkötelezettsége felhasználói iránt, hogy olyan innovatív megoldásokat fejlesszenek ki, amelyek hozzájárulnak a munkavállalók egészségének a megőrzéséhez és kreativitásuk növeléséhez. Új termékeiket különböző munkastílusokon keresztül mutatják be a Cool Working koncepció keretében, amelyet a Valenciai Biomechanikai Intézettel együtt fejlesztettek ki.

Az Actiu Brand igazgatója, Soledat Berbegal kiemelte, hogy fejlesztéseik során új anyagok használatával kísérleteztek. Ezek eredményeként született meg a jövő anyagából, a szénszálból készült Karbon szék, amely egyszerre nagyon erős és nagyon könnyű. A szék letisztult formavilága az ITEMdesignwords-től Javier Cuñado munkája, aki korábban már dolgozott karbonszállal az e-bike-ok tervezése során. A szék tervezésénél az erős anyagot könnyed háromdimenziós formába öntötte a designer. A Karbon széket könnyű mozgatni, tapintása pedig kellemes az anyag meleg hatásának köszönhetően.

Az Actiu másik újdonsága az összecsukható, rakásolható és sorolható mobil konferenciaasztal, a Talent. A gyártó először jelent meg olyan magasságállítható asztallal, amely gurul is, és amelynek stabiltását a négy keréken nyugvó U alakú láb adja.

Az Alegre design tervezte a Noom ülőbútorcsaládot, amelynek fotelei, padjai és puffjai kítűnő megoldások a kollaborációs és közösségi terekben.

A Whass nagy mennyiségben rakásolható székének már a 3D-s formájáról látható, hogy szintén az ITEMdesignworks tervei alapján készült.

Helyszín

orgatec kiállítás, október 24-27.

orgatec beszámoló, november 6.


WELL POINT - Europa Design
H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!