S/ALON BUDAPEST

LAKÁSTREND KIÁLLÍTÁS BUDAPEST SPORTARÉNA 2018. S/EPTEMBER 21-22-23.

EUROPA DESIGN

Az Europa Design közel negyed évszázada foglalkozik az irodák és közületi terek optimális kialakításával, berendezésével. Tevékenységük lefedi a teljes körű irodai auditot, amelynél a cég stratégiai fejlődésének tárgyi, és belsőépítészeti akadályait, illetve igényeit veszik vizsgálat alá. Az így kialakuló igényt ergonómiai, építészeti, üzemeltetési elvárások, valamint ingatlanszakmai szempontok szerint is meghatározzák. Közel 40 európai és amerikai cég termékét forgalmazzák, így egyedi megoldásokat kínálnak különböző stílusban és árfekvésben.

A kiállításon témánk a Home Office - azaz munkavégzés otthonról
Manapság egyre többen választják ezt a fajta munkavégzést, ez lesz a témánk a S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállításon szeptember 21-23. között!
Várunk benneteket nagy szeretettel!

A standunk száma: 9/c

Web
http://europadesign.hu

HERMAN MILLER

A Herman Miller a világ második legnagyobb irodabútor gyártója. Az amerikai cég olyan design ikonokat terveztetett és gyárt, mint a Bill Stumpf Aeron széke, mely számos világszabadalmat tartalmaz. Illetve a Home Office-okban is ajánlottan használható elektromosan magasságában állítható Atlas bútorcsalád. Általános jellemzője a székeknek és bútoroknak a 12 éves garancia, illetve a kimagasló újrahasznosíthatósági százalék.

Web
http://designoffice.hu

WALL CONCEPT

A WALL CONCEPT KFT. az angol Muraspec tapétagyártó cég minőségi vinil termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Termékeik között megtalálhatóak még kiváló minőségű függönyök, szövetek, Ideal, Carus belga tekercses szőnyegek, melyek igen népszerűek mind a közületi, mind pedig a lakossági felhasználók körében.

Web
http://www.wallconcept.hu/

NUNNAUUNI

A NunnaUuni egy letisztult skandináv stílusú kandalló, amely 100% zsírkőből épül. Modern, energiatakarékos és egy életen át tart. A 48 órás hőtartása kényelmessé és komfortossá teszi a használatát. A NunnaUuni kandalló meleggé varázsolja otthonát, hangulatossá teszi irodáját. Egy kandalló, amely foglyul ejti a tűz erejét.

Web
https://www.nunnauuni.com/

JUHOS DESIGN STUDIO

Juhos Lehel 2008-ban diplomázott a Soproni Egyetem Mérnöki és Faipari Tanszékének Formatervezőjeként. 2012-ben megalapította a Juhos Design Studio-t, ahol azonos márkanéven, saját fejlesztésű bútoraiból folyamatosan bővülő kollekciót hozott létre. Bútoraival rendszeresen szerepel a hazai design kiállításokon. A stúdió tevékenységi köre azóta belsőépítészeti, és ipari formatervezési munkákkal bővült.

Web
http://www.juhoslehel.com/

Blum&Wolf

A hazai Blum & Wolf designmárka alkotói különleges világítótestek tervezésén keresztül valósítják meg a téralakítás fogalmát. Céljuk, hogy a tervezett tárgy a betöltött funkción túl téralkotó vizuális elemmé váljon, éshozzáadjon a tér hangulatához, egyedi világához.A Blum&Wolf lámpák sötétben fényükkel, nappal inspiráló megjelenésükkel lesznek meghatározói a térnek. Gyapjúfilc kollekcióik a világításon túl akusztikai funkciót is betöltenek. Tárgyaik a belsőépítészeti igényekhez szín- és anyagválasztékkal igazodnak, és kiváló megoldásokat nyújtanak az exclusive otthonok és irodaterek számára.A Blum & Wolf tervezők fő célkitűzése, hogy fény-objektjeikkel művészi hatást, inspiráló vizuális élményt adjanak, és varázslattal töltsék meg a tereket.

Web
http://blumandwolf.com/

TOVÁBBI PARTNEREINKHelyszín


Papp László Budapest Sportaréna
PÉNTEK 10 - 18
SZOMBAT 10 - 18
VASÁRNAP 10 - 18