HR REGGELI

Munkáltatói márkaépítés terei

Meghívó

Az Europa Design tisztelettel meghívja Önt HR reggelijére, melynek témája:
Munkáltatói márkaépítés terei, avagy hogyan vonzzuk magunkhoz a tehetségeket

Időpont: május 9.
Érkezés és business reggeli: 8:00-tól
Előadások: 09:00 - 11:00
Helyszín: Europa Design, 1025 Budapest, Törökvész út 71-73


Várjuk szeretettel!

Program

A térbe öntött Employer Branding

A rangos European Bussiness Awards 2018-as nemzetközi győzteseként szeretnénk naprakész információkkal szolgálni, melyek az Önök munkáját is hasznosan segíthetik hosszútávon.

A Randstad 2017-es felmérése alapján a munkavállalók (nem elhanyagolható) 45 százaléka második helyen említi a kellemes munkahelyi szférát, mint kulcs szempontot a munkahely megválasztásakor, amely információ segíthet a munkaadónak a tudatos Brand kiépítése során.

Előadó:
Feuertag Ottó
Europa Design
http://europadesign.hu

Well Iroda, avagy a Well Certification megérkezett Magyarországra

A HR szakemberek régi vágya bizonyítani az adat alapú designnal a munkahelyi körülmények befektetett erőforrások megtérülését a humánpolitikai folyamatokban.

A Well Builing Certification adat alapú bizonyítékokkal támasztja alá ezt a területet. Az adat alapú designnal a HR munkáját segítő, Magyarországon először cégünk által megálmodott Well program ismertetése, mely komplex támogatást nyújt egy egészséges irodai légkör kialakításában.

Előadó:
Kovacs Emese
MN6 Energiaügynökség
http://mn6.hu/

Legelsősegély Alapítvány - Gyakorlati konzultáció

Legelsősegély AlapítványÁtfogó képet nyújt a résztvevőknek a minőségi gondolkodásról és felelősségvállalásról irodai környezetben. Az előadás célja partnereink felzárkóztatása a munkában felmerülő, gyors reakciót igénylő váratlan helyzetekre, mivel dolgozóinkkal szemben is felelősséggel tartozunk.

Tudta, hogy a lakosság elenyésző, csak 1-2 százaléka bírja az újraélesztés képességét? Nekünk fontos, hogy Ön megtanulja,de Önnek is fontos, hogy környezetében minél többen tudják mit kell tenniük, amíg érkezik a segítség. Segítünk, hogy segíthessen.

Előadó:
Fehér György
Legelsősegély Alapítvány

Jelentkezés

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A jelentkezések alapján és a létszám függvényében visszaigazolást küldünk emailben a részvétel megerősítésével kapcsolatban.

Időpont és helyszín
2018. május 9. 08:00
Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 71-73.


Az esemény Facebook oldala >>

A rendezvényre történő regisztrálással egyidejűleg a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény II. Könyve Harmadik részének XI. címe 2:48. §-ban foglaltak alkalmazásával tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény lebonyolítása során rólam képmás (fénykép) vagy hangfelvétel készüljön és azt az Europa Design a saját tevékenysége során, a honlapján vagy egyéb bármilyen más módon felhasználja, nyilvánosságra hozza.
Hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre, elérhetőségeimre az Europa Design szakmai tájékoztató- és oktató anyagot küldhessen. Jognyilatkozat: Az Europa Design adatvédelmi és adatkezelési elvei, politikája a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. Ezen szabályokat az Europa Design magára nézve kötelező erejűnek ismeri el.

Helyszín


Europa Design
H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!