HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Regisztráció

Előnyők tervezőknek

Ön tervező: építész, belsőépítész, lakberendező, stylist, látványtervező, 3D animátor?
 • akciókról, kedvezményekről, tájékoztatás
 • szakmai hírlevél havi rendszerességgel (cégvezetői, vagy HR fókuszú hírlevelek)
 • CAD fájl igénylési lehetőség
 • ingyenes katalógusok, termékismertetők küldése postai úton
 • szín- és anyagminták biztosítása tervezéshez, ajánlat adáshoz
 • lehetőség együttműködési szerződés kötésére
 • ingyenes oktatói csomagot (irodakoncepció, nemzetközi statisztikák, kutatási anyagok megosztása)
 • továbbképzési lehetőségeket (WELL előkészítési tanácsadás)

Előnyők végfelhasználóknak

Ön magán vagy közületi érdeklődő?
 • akciókról, kedvezményekről, tájékoztatás
 • szakmai hírlevél havi rendszerességgel
 • elsőbbségi termékkipróbálás
 • gyors árajánlat kérési lehetőség
 • törzsvásárlói akció
 • termékvisszavásárlás

Regisztrációs adatlap

Igen, kérek hírlevelet


Adatkezelési szabályzatunk és az ÁSZF elfogadása kötelező.
Az linkre kattintva új ablakban nyílnak meg.
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

Regisztrációs feltételek

A www.europadesign.hu oldalán történő regisztráció, hírlevél feliratkozás során személyes adatokat kérhetünk Öntől (pl. név, e-mail cím, telefonszám). Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személy(ek) részére nem adjuk át. Akcióinkról, kedvezményeinkről és termékeinkről marketing tartalmú reklámüzenetet juttathatunk el Önnek.

A weboldalak látogatása során automatikusan regisztrálhatjuk IP címét, böngészőjének típusát, valamint az Ön által használt operációs rendszer típusát. Ezen összesített információkat (amelyekből az Ön személyes adatai nem állapíthatóak meg, illetve azokra semmilyen következtetés sem vonható le) statisztikailag feldolgozott formában marketing és szolgáltatásfejlesztési célokra felhasználjuk, esetenként nyilvánosságra hozzuk.

A megadott adatokat a www.europadesign.hu kezeli. A feliratkozó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes és bármikor kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az info@europadesign.hu e-mail címre küldött levéllel. Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek, illetve a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a „Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezelése”-ről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az Online Privacy Alliance ajánlásait. A fent említett adatokat statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan összesítve marketing és szolgáltatásfejlesztési célokra felhasználjuk, esetenként nyilvánosságra hozzuk.

A felhasználó által megadott adatokat a www.europadesign.hu az alábbi célokra használja: marketing és szolgáltatásfejlesztés; a felhasználó részére speciális, személyre szóló ajánlatot, hírlevelet juttassunk el, az általa megadott e-mail címére, vagy a website-on keresztül, célzott reklám és promóciós üzeneteket juttassunk el a felhasználóhoz, ezzel is biztosítva, hogy adott szolgáltatásaink felhasználóink részére ingyenesek maradhassanak, a felhasználót értesítsük a www.europadesign.hu weboldalain történt fejlesztésekről, szolgáltatásaink bővüléséről.

Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat