HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

CSR kulbest a Well Point-ban

Évindító CSR Szerda Klubeste volt
- Boldog munkavállaló, jó munkahely, jó üzlet...


Boldog munkavállaló, jó munkahely, jó üzlet… ez volt a témája a CSR Hungary CSR Szerda évindító klubestnek, melynek egy rendhagyó helyszín, a Well Point adott otthont 2020. február 05-én.

A CSR Szerda klubest meghívott vendége voltak Thierry Zsuzsanna, a Tungsram Group CSR vezetője, Rosner Imre, a Szerencsejáték Zrt. karitatív osztályvezetője és Feuertag Ottó, az Europa Design tulajdonosa voltak. Beszélgetésüket Takács Júlia, a CSR Hungary ügyvezető igazgatója moderálta.

Hogy érzed magad? Megtévesztően egyszerű kérdés…pedig ha ezt egy munkahellyel kapcsolatban tesszük fel már kevésbé egyszerű, hogy mi mindenből tevődik össze.
Életünknek csaknem a felét a munkahelyünkön töltjük. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy milyen is az a bizonyos munkahely, ahova nap mint nap bejárunk, vagy a mikroközösség (érintettek, főnök, munkatársak,ügyfelek..), melyhez tartozunk munkánk révén.
Már évekkel ezelőtt a HR-t (a munkavállalók bevonását) a CSR lelkének neveztük, hisz egy fenntartható, hosszabb távon is sikeres üzlet alapjának Achilles- sarka a humántőke. S így az emberekkel, és elsősorban a munkatársakkal való bánásmód. Ez adja a cég/intézmény savát-borsát. Akár meghatározza a szervezet hatékonyságát, innovatív képességét is. S tetszik, nem tetszik a munkahely különböző egyénekből, emberekből áll. Nem csak egy intézmény, melynek elvégzendő feladatai vannak.

Ma már kulcsszavak a mindennapi üzleti kultúrában az employer branding, munkáltatói márka, well being, munkavállalói elkötelezettség...
A CSR Szerda Klubest meghívott vendégei pedig a hogyanra mutatták be saját munkahelyi megoldásaikat. Mi az amitől boldog a munkavállaló? Miért jó ez a szervezetnek? Mozgáskorlátozottak és fogyatékosok integrációja a munkaerő piacon ...Tárgyi kultúra, ergonómia, egészség, pozitív irodakörnyezet.
Thierry Zsuzsanna, a Tungsram Zrt Group CSR vezetője kiemelte:
„A FiTungsram program egy olyan, az egész vállalatot átfogó kezdeményezés, amelynek célja, hogy támogassák a testi-lelki egészség kialakítását és megőrzését. A FiTungsram CSR tevékenységük része, amelynek keretében a rendezvények szervezői önkéntes munkában tervezik és megvalósítják a dolgozók és családjaik testi-lelki jólétet szolgáló programokat, erős vállalati közösséget is létrehozva ezáltal gyáregységeikben. Budapesten, Nagykanizsán, Zalaegerszegen, Hajdúböszörményben, Kisvárdán...

Rosner Imre, a Szerencsejáték Zrt. karitatív osztályvezetője szerint:

Feuertag Ottó, az Európa Design alapítója kiemelte: A képzett munkaerő vonzása és megtartása alapvető kihívás napjainkban,főleg egy olyan generációváltás által is dominált időszakban, amikor az anyagi juttatások után a második keresett szempont  a motiváló  munkakörnyezet. Az irodák  kollaborációt,támogató  ergonómiai berendezései már nem csupán az egészségünket védik, hanem fizikai és mentális hatékonyságunkat is támogatják. A nemzetközi Well minősítést  megkapó irodák -10 fejezetben részletezett  adat és mérés alapú követelmények teljesítése után- akár az éves fluktuációjuk  26% .-t is megtakaríthatják,nem beszeléve a pozitív irodai hangulatról.
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat