HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítás 2019

Idén is megtalálhattatok minket  a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon, a 10/d standnál!
Saját Home Office-unkban vártuk az érdeklődőket, ahol 3 különböző munkavégzési helyszínt tekinthettek meg a látogatók - a WELL követelményeinek megfelelően.
 

Fotó: Szirmai Zoltán


GalériaEUROPA DESIGN stand koncepció:


Az S/alon Budapest 2019-es rendezvényén az EUROPA DESGIN standjának koncepciója egy egyszemélyes home office bemutatása. A személy szakmáját tekintve lakberendező.
A kiállító téren belül 3 különböző típusú tárgyalási helyszínt mutatunk be. Ez a 3 különböző tárgyalási helyszín ergonómiai szempontból is rendkívül fontos, hiszen a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen az időnkénti testhelyzet változtatás. Ezt a tér 3 különböző helyszínén teheti meg az illető.
A komolyabb jellegű üzleti tárgyalást az íróasztalnál teheti meg, ahol a tárgyalófeleknek is megfelelő ülőhellyel tud szolgálni. Ez a szoba leghivatalosabb tárgyalásának helyszíne.
Ha a tárgyalás közben, vizuális prezentációra lenne igénye, azt az állítható magasságú és white board-dá alakítható asztallapnál teheti meg. Ugyanez az asztal, asztallapjának vízszintes állapotba helyezésével lehetőséget nyújt az álló munkavégzésre. 
Amikor pedig egy könnyedebb hangvételű tárgyalásra kerülne sor a sof-seatingben kissé elnyújtózkodva folytathatják kényelmesen a beszélgetést.
Ennek a 3 típusú tárgyalási helyszínnek a szimbióziást mutatja be az egész stand. Ezeket a típusokat érdemes tudatosan beépíteni és használni is. Ahogyan a WELL minősítésű irodákban is ösztönzik a munkavállalókat.
 
 


WELL Iroda


A WELL minősített iroda   az egészségmegőrzés holisztikus, több irányból megközelített módja és egy adatokon alapuló tanácsadási, fejlesztési és minősítési rendszer. Az egészség alapfeltétele a betegségtől való mentesség, amely főleg belsőépítészeti és gépészeti megoldásokkal érhető el. A a Well minősített iroda az egészségen túl a produktív munkahelyi és magánélet élvezete is és ennek fenntartására szolgáló programok életviteli tanácsadás és példamutatás rendszere is.. Az egészséges életterek megvédenek minket attól, ami megbetegít, megkönnyítik a kapcsolattartást, támogatnak minket abban, ami a jó közérzethez hozzájárul, hogy a lehető legteljesebb életet éljük.
 
 Miért a kék a WELL színe?


A kék szín nyugtatóan hat, elősegíti a tiszta gondolkodást és ellazít.
Sok tanulmány készült, hogy ez a szín a leginkább kedvelt szín a világon. Az emberek 80%ának kedvenc színe.
Az enteriőrünkben megjelenő kék árnyalat nem csak a világ legkedveltebb színe és a well színe is, hanem 2020-as trend szín is. Ehhez párosítva választottuk ki ennek a színnek a komplementerét, ezzel is még jobban hangsúlyozva azt. Továbbá ennek a két színnek az együttes használata is a jövő évi és az idei trendet követi. Így került a living corall a 2020-as trendszínek közé ismét.
A térben megjelenő szín összhangja a tér hangsúlyos mintájában fuzionál… amelynek karakterisztikája szintén egy 2019-es 2020-as trend. 
A tér világítását illetően is a home office jellegét hangsúlyozva kapott helyet általános világítás és irányított világítás is. A világítótestek formavilága is a kerekebb, otthonosabb jelleget képviselik. Ezzel is megtörve a szögletes elemeket. Ugyanígy ellensúlyozzák a soft seatingek kerek puha formája az íróasztal szöglettességét ezzel is lazább, könnyedebb hangulatot teremtve.
Partnereink voltak a stand enteriőrjének megalkotásában


 

                                                                     

 

          Horányi Lámpa                                   Intero Design                                         Ecophon                                                         

 

       Muraspec                                  Muzix                            Zalavári József                       City Plant


 


 
 
 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat