HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Made Design újdonságok

A Made Design legújabb fali panelje a Bamboo, nevét a bambusznádról kapta. Ez a moduláris elem teljes mértékben elősegíti a hang elnyelését , mely függőlegesen és vízszintesen is a falra helyezhető. Méretének és mobilitásának köszönhetően különböző formákat és alakzatokat varázsolhatunk falunkra. Több színben is elérhető, így nem csak technikai, de vizuális élményt is nyúlt a termék. 

  


 


 

A Made Design másik legújabb fali panelje a Note it, mely tépőzáras működésével vált népszerűvé. Egyedi megoldású, a tépőzár egyik felét a falra ragasztjuk, másik oldala pedig a panel hátoldalán fut, így akár kényelmesen cserélgethetjük is a különböző színű paneleket. Mint ahogy a Bamboo, a Note it is több színben elérhető, így nem csak hangszigetelésre használhatjuk, hanem kreativitásunkat szabadon engedve design elemként is díszíthetjük vele irodánkat.


 A Vevey termékcsalád aszimmetrikus tervezéséről híres, így ez a fali panel legfőképp kinézetével nyeri meg tetszésünket. A Vevey Acoustic moduláris egységekből áll és több színben elérhető, így könnyen variálhatjuk vele a teret.


 


A Vevey termékcsalád másik tagja az egyedi kinézetű hulladéktároló, mely az aszimmetrikus kialakításának köszönhetően rögtön magára vonzza a tekintetet, ezzel igyekszik megtörni a monotonitást az adott térben. 

Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat