HU EN

Herman Miller - Paragraph Tárolók

Paragraph TárolókTervezte: BroomeJenkins


A mai digitális világban is még mindig sokan fizikai elemeket használnak a munkakörnyezetükben. A saját tárolási funkciókkal ellátott termékkel sikerült létrehozni egy olyan rendszert, ami teljes egészében alkalmazkodik a cégek igényihez és támogatja a munkavégzés rugalmasságát.Tervezési megközelítés

 
Ez az első, fából készült tárolórendszere a Herman Miller-nek, amely megfelel a mai rugalmas irodai környezetben dolgozó emberek igényeinek, a gyártótól elvárt minőséggel.

Tervező
 

BroomeJenkins
 
„A Paragraph az MFC-tárolók széles skáláján található meg, mely a munkahelyek jelenlegi követelményeire épül. Ez a termék nem csak kizárólag papír tárolására alkalmas, hanem ennél sokkal több. Egy termék megtervezéséhez türelemre van szükség és ez az a dolog, ami miatt a Paragraph kiemelkedik a tömegből.”
 
Barry Jenkins A BroomJenkins csapat tagja a UK Designtól

Megoldás


A Paragraph egy faalapú tárolórendszer, amely a modern munkahelyen egyaránt releváns és produktív. A legmodernebb gyárban történik a termék gyártása.
 

 

Az anyagok különbséget tesznek


A belsőépítészeti trendek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az otthonosságra az irodai környezetben, ez a puha tapintású bútorok bevezetésével kezdődött el. A Paragraph lehetővé teszi, hogy az irodai tervezésbe integrálja a lágyabb, és természetes fafelületeket. Ezek kiválasztásával gyönyörű szekrényeket lehet megalkotni, polcrendszerük kialakításánál pedig új melamint használnak fel. 

Egyik iroda sem teljes értékű egy megfelelő tároló nélkül, de a Paragraph-al biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedni fog a többi bútorhoz. Az egyik élő példa, hogy a Herman Miller kezdetben a táróló szekrényeket saját bútorplatformjaik kiegészítésére hozták létre. A Paragraph jól illeszkedik a Layout Studio, a Ratio, az Atlas és a Memo mellé, egyforma anyag választási lehetőségekkel.

Párosítsa össze az szekrényajtókat a munkalapokhoz, fogantyúkhoz, hogy megteremtse a tökéletes egységet irodájában!
  
 

Tervezés a Környezetért

 
„Tudjuk, hogy a jobb világ megőrzése szempontjából fontos cél a Föld erőforrásainak biztosítása a jövő generációi számára. Keményen dolgoztunk annak érdekében, hogy minden nap védjük a környezetet, kevesebb hulladékot termeljünk, korlátozzuk az energia és a természeti erőforrások használatát, és kevesebb anyagot használjunk fel.”
- Andi Owen, CEO, Herman Miller
 
A Paragraph a Herman Miller első olyan terméke, amelyet az MFC-ből (Melamine-Faced Chipboard) készül, mely a „zárt hurkú” újrahasznosítási folyamat részét képezi.
 
Az MFC hosszas tanulmányozása és kutatása után, a Herman Miller folyamatosan arra törekedett, hogy a megszerzett tapasztalatok felhasználásával létrehozzonk egy olyan terméket, amely nem csak tökéletesen kiegészíti a meglévő bútorunkat, de egyben támogassa a környezetet is. A Paragraph tárolók 99%-ban újrahasznosíthatóak, ezáltal is minimalizálja a környezetre mért káros hatásokat.
 
A „zárt hurkú” eljárás során a fahulladékot újrahasznosítják. A tiszta, újrahasznosított fát ezután a keverék részeként új forgácslap készítésére használják, melyet több bútor készítésénél is feltudnak használni, beleértve a Paragraphot is.
 
 
 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat