HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Toszkán design

Toszkána tájait a design és a bútoripar szempontjából fedeztük fel július elején az ICE, az Olasz Külkereskedelmi Intézet szervezésében. A „Contract és lakberendezés” című networking programon toszkán cégek képviselői mutatkoztak be Firenze történelmi központjában.


Formitalia – Overseas

 

Az Európa minden országából érkező építészek, belsőépítészek és kereskedők a b2b találkozókon lehetőséget kaptak, hogy megismerjék a nagyrészt kézműves hagyományú, többnyire kézzel készülő bútorok, lámpák, burkolatok, kiegészítők gyártóit, és kötetlen megbeszéléseket folytassanak azok képviselőivel. A workshop második napján, a céglátogatások során betekintést nyertünk a luxus, elsősorban klasszikus stílusú lámpákat és bútorokat gyártó Badari, a luxus lakossági és közületi bútorairól ismert Formitalia, Matrix és a toszkán konyha remekeihez bútorokat készítő Aurora Cucine alapanyag és termékválasztékába, a kézműves, prémium minőséget képviselő gyártás folyamataiba.

 

A Formitalia saját márkaneve alatt piacra kerülő egyedi, prémium kategóriás lakossági és közületi bútorok – szófák, fotelek, asztalok - mellett két jelentős brand, a Tonino Lamborghini és az Aston Martin luxus termékeinek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. Azok számára, akik a környezetükben elhelyezett tárgyakkal is szeretnek kitűnni környezetükből, és a márkás autójuk formavilágát lakásukban és irodájukban is szeretnék viszontlátni, kitűnő választás lehet egy Lamborghini vagy Aston Martin bútorokkal berendezett enteriőr.
Formitalia - Aston Martin V004/B
Formitalia - Lamborghini Imola Veneer


 

A közületi és irodabútorok gyártására szakosodott olasz Mascagnit 1930-ban alapította meg Umberto Mascagni. Kezdetben képkereteket készítettek, majd 1955-ben kezdték el az irodabútorok gyártását, amely azóta is a cég fő tevékenyégét képezi. Az operatív, vezetői bútorok, üvegfalrendszerek és irodaszékek választéka nemrégen kibővült az akusztikus panelekkel. A „Design your silence” termékcsalád egyik jellegzetessége, hogy az összepréselt poliuretán középső rétegnek köszönhetően nemcsak szövet, hanem laminált és furnér borítással is elnyelik a hangot. A gyártás a Tervisói modern gépsoron történik, a bútorokat pedig neves olasz designerek, köztük Claudio Bellini és Lucci&Orlandini tervezik.
Mascagni – Screen

 

Az Arezzóban található Quinti bútorai közül azok a székkollekciók érdekesek, amelyek funkcióban az iroda minden egyes részért lefedik, és a felsővezetői forgófoteltől a kis váró foteleken keresztül az éttermi székig egységes stílust képviselnek, különböző anyagválasztékban és kivitelben.

Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat