HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Tobias Grau - XT-A SINGLE lámpa állítható magasságú íróasztalokhoz

Lámpa állítható magasságú íróasztalokhoz

Az XT-A SINGLE egyedi munkaállomásokhoz, különösen a magasságában állítható íróasztalokhoz készült. A lámpa, a munkahelyi világítás új műfaját határozza meg, amely a padlófény minden világítási előnyét ötvözi az asztali lámpa egyedi beállításával.
Íróasztal és lámpa egyetlen egységként

Az asztali felülethez rögzítve az XT-A SINGLE együtt mozog az asztallal, és egyenletes megvilágítást biztosít, függetlenül attól, hogy a felhasználó ül-e vagy áll. Két forgástengely teszi lehetővé a komplex mobilitását és beállítását.


 
Az XT-A SINGLE biztonságosan beilleszthető az íróasztalba vagy rugalmasan rögzíthető egy fogó segítségével. Ez az egyszerűsített megközelítés megkönnyíti a területrendezést, lehetővé téve a munkahelyi tervezés páratlan egyszerűségét és rugalmasságát. A szabadalmaztatott OSA csillogásgátló technológia optimális olvasási és munkamegvilágítást biztosít, különösen kedvező hatással van a felhasználói elégedettségre, a jólétre és a teljesítményre.

Fejlett közvetett fény a környezeti megvilágításhoz

A nagyfokú közvetett fénykomponensének köszönhetően az XT-A SINGLE egy munkaállomás padló lámpa fotometriai előnyeit ötvözi az asztali fény egyedi beállításával. Mint munkaállomás-lámpa, megvilágítja a környező területet, valamint az asztal felületét is, ezzel biztosítja a kiegyensúlyozott környezeti fényt.
 
A CONNECT opcionális „raj” funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára a fejlett, koordinált vezérlést és kommunikációt a különböző lámpatestek között. A CONNECT alternatívája lehet további általános világításnak is, mint például: csoportos irodák világítása. Az észlelt „mozdulatlan idő” elteltével a programozott lámpatestek alacsonyabb fényerőre gyengülnek, biztosítva a szükséges környezeti fényt. A lámpatestek csak akkor kapcsolnak ki teljesen, ha több, egymással kommunikáló lámpatest meghatározott ideig nem érzékel mozgást.
 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat