HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Nomon - exkluzív kézzel készült órák

A Nomon az egyik vezető cég a kültéri órák forgalmazásában. 
Exklúzív órái remek választás irodákba, közületi terekbe, de akár saját otthonunkba is. Világszerte 80 országban forgalmazzák termékeiket.A pontos tervezési folyamatoknak köszönhetően vizuálisan egy lenyűgöző termékcsaládot sikerült megalkotni, fókuszálva a külső esztétikai megjelenésre. 

A Nomon órák alkatrészei egyedileg készülnek, összerakását kézzel végzik, anyaghasználatuk során törekednek a természetességre. 


TERVEZŐK:

JOSE MARÍA REINA ANDRÉS MARTÍNEZ
 
José María Reina (Utrera, Sevilla 1951 - Barcelona 2016) magánszorgalomból kezdte el elsajátítani az óragyártás tudományát. Ahhoz a generációhoz tartozott, akik Barcelonát tekintették az ipari formatervezés fővárosának. Főként bútor és ékszer tervezéssel foglalkozott. 
Az általa tervezett Nomon órákban a vizuális látásmód tükröződik, mind a formákban, mind pedig az anyaghasználatban.
Köszönettel tartozunk José Maria-nak a tervezésért, az általa megalkotott fali órák tükrözik az ő egyéniségét, mindemellett termékeit szívesen használjuk különböző helységekben.
ANDRÉS MARTINEZ

A Nomon projektek tagjaként dolgozott, elsődleges célja volt, hogy a Nomon termékek tervezésén keresztül tükrözze a jólétet, a szépséget és izgalmas formákat teremtsen.

 
 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat