HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Az új AT irodai szék a Wilkhahntól

A Wilkhahn legújabb széke az AT nevet kapta. Tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy ülés közben is szabadon mozoghassunk. A háromdimenziós mozgásterének köszönhetően a szék háttámlája minden irányban megfelelően mozgatható, ezáltal több mozgástér érhető el ülő helyzetben is.
Több színben és design-ban elérhető, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. 
 

Tudományosan bizonyított a hatása az egészségre és a koncentrációra

Az emberi szervezetnek szüksége van a napi megfelelő mozgásra, de sajnos már egyre nehezebben tudjuk a sportot becsempészni a mindennapokba. A Wilkhahn irodai bútorokat gyártó cég a német Köln Sport Egyetemmel közösen fejlesztette ki az AT irodai szék mechanikáját. A minden irányban dönthető háttámlájának köszönhetően így olyan izmokat is képesek vagyunk ülő helyzetben megmozgatni, amit egyébként csak futás közben használnánk. 

Széleskörű termék kínálat

Az egyik legnagyobb kihívás a modern irodai környezet kialakítása során a sokszínűség és identitás ötvözése. Az AT termékcsaládnál számos szín és szövethasználat közül választhatunk, ezzel is segítve, hogy megtaláljuk a számunkra legtökéletesebb és személyiségünkhöz legjobban illő terméket.

AT ESP szék – a legtökéletesebb választás az állítható irodai asztalokhoz

A Wilhahn tovább fejlesztette az AT székek állíthatóságát is, ezáltal a megszokottnál még magasabban ülhetünk. Az állítható irodai asztalok napjainkban egyre elterjedtebb, számos irodában megtalálhatóak. Ennek lényege, hogy a számunkra legkényelmesebb magasságra tudjuk beállítani irodai asztalunkat és ha szeretnénk, akár állva is tudunk dolgozni.
Míg a hagyományos székek 50-55 cm magasságig állíthatóak, addig az AT-t ennél is magasabbra tudjuk pozícionálni.
 

Fred-Martin Dillenberger, a Corporate Real Estate Management vezetőjének szavait idézve: ,,Ha egyszer valaki kipróbálja a Wilkhahn AT széket, többet már nem akar visszaülni a régibe.”
,,Hiszünk a jó tervezés energiájába”- azaz hogyan valósította meg mottóját a Wilkhahn az AT székek tervezésénél

A  Wilkhahn már az 1950-es években úttörő cég volt a modern bútortervezésben, követve a Bauhaus stílust és az Ulm Design of School alapelveit. Az évtizedek során a cég folyamatosan fejlesztette termékeit, ezzel megteremtve a mai innovatív és lenyűgöző bútor kínálatot.
 
 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat