HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Újdonságok a Treku-tól

AURA:
 
Angel Martí & Enrique Delamo tervezésével
 


Az Aura elindulása óta a Treku folyamatosan fejlesztette a terméket, melynek köszönhető, hogy ebben az évben két új funkcióval is bővült a bútor: új, henger alakú fém lábakat kapott és dekoratív szövetből készült dobozok lettek benne elhelyezve, amik fiókként is remekül szolgálnak.

Az hengeres lábak megemelik és légiességet kölcsönöznek a bútornak. A dobozok három színben kaphatóak: bézs, taupe és szürke, amelyek tökéletesen illenek a fa és lakkozott felületekhez.


 

LAUKI:
 
Ibon Arrizabalaga tervezésével
 

Különleges elegancia és kifinomultság jellemzi a terméket, korábbi lábait újakra cserélték. Az aszimmetrikus ajtók teljes mértékben kiemelik a Lauki termékek tulajdonságait, ahogy az a lenti képen is látható:Az új Lauki váz a kollekció több darabjánál is felhasználható, a modulnak nem kell feltétlenül ugyanolyan méretűnek lennie, mint a váz. Változatos funkciójának köszönhetően kreatívan alakíthatóak a bútorok, a lábak több pozícióban is elhelyezhetőek, akár közvetlenül a modul alá, vagy a modultól távolabb is.

Bissel lounge és bár székek
 
Estudi Manel Molina tervezésével


A hagyományos és modern stílus tökéletes egyensúlya jellemzi ezt a terméket. Diszkrét design, ami tökéletesen illeszkedik egy meleg és intim környezetbe.
Egyszerű anyaghasználat – kárpitozott tömör fa, fém váz. 
Ideális választás otthonra vagy az irodába.
Ari
 
Ibon Arrizabalaga tervezésével

Az Ari kollekció tömör fából készült lekerített lapvégekkel. Emlékeztet minket a hagyományos fa asztalra, köszönhető a profi terméktervezésnek. Elérhető hosszú változatban is.
Roll:
 
Estudi Manel Molina tervezésével
 

A roll tömör falábakkal lett megtervezve, amin egy könnyű, vékony lap helyezkedik. Az asztallap és a lábak ívesen záródnak, ami egyedivé teszi a bútort.
 


A lábak minden terméknél tömör tölgyfából készülnek, többféle felületi kialakítással.
 


 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat