HU EN

Noom - motiváció a munkában is

ELEGANCIA ÉS KÉNYELEM

Akár a szállodádban, akár az irodádban vagy éppen a vendéglátó egységedben tartózkodsz, számos olyan pillanat van, amikor valóban kényelmesen érezheted magad a számodra megfelelő bútorok között. Itt van 6 tipp, hogy hogyan élvezheted ki a Noom Napokat

DESIGN

A noom tervezésénél fontos szerepet játszott a tér, ezzel együtt egy barátságos, de egyben elegáns terméket sikerült megalkotni. A sokszínűségének köszönhetően bármelyik helységben kiválóan mutat, a kényelmes kialakítása miatt pedig hosszú beszélgetések színhelyeként is szolgálhat. 
FORMA

Innovatív termék, kialakításánál a beépített kartámaszokat összekapcsolták az ülő és háttámla felületével. A tágas kialakításának köszönhetően órákig élvezhetjük benne a kényelmet.
A Noom többféle változatban is elérhető, kárpittal vagy bőrrel borítva, alacsony vagy magas háttámlával. Ergonomikus kialakításának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a legkényelmesebb szögből tudjunk olvasni. 
További képek
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat