HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Andreu World Nuez

Az Andreu Word minden évben új történetet alkot meg Milánóban, amelyek közös vonása a fa,  termékeiknek fõ alapanyaga. Idén egy „építész” házat hoztak létre fából, amely kerttel volt bevonva, kör alakú fa homlokzati elemekkel határolva. Itt mutatkoztak be új és megújult bútoraiknak beltéri és kültéri változatai.


 
A Nuez család új tagokkal bővült. Az első beltéri változatot úgy tervezte meg Patricia Urquiola, hogy az egy összehajtott papírlapra emlékeztessen, de formája közel álljon egy székhez. Most elkészült a kültéri Nuez szék, amelynek lába tikfából, illetve a szánkótalpas változatnál az időjárásnak ellenálló fémbõl készül.



Természetesen a kárpit is cserélhető, kültéri használatra alkalmas. A kollekció bárszékkel is gyarapodott, amelynek lehet fém vagy fa központi láb, vagy szánkótalpa. A Nuez asztal formavilága illeszkedik a székhez: három vagy négy tagú központi piramis lábon áll, magassága 45 cm-tõl egészen álló magasságig, 110 cm-ig terjed és kör alakú asztallapjának átmérője sokféle lehet egészen 150 cm-ig.
 

 



























 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat