HU EN

Hogyan lett piacvezető a Metalco cégcsoport a kültéri bútorok piacán?

A Metalco csoport, mint Olaszország első számú kültéri bútorgyártó és -fejlesztő vállalata bejelentette a Bellitalia s.r.l., a beton és márvány bútorokat gyártó piacvezető cég felvásárlását.

Ezzel a megállapodással a Metalco lett az első nemzetközi cégcsoport a kültéri bútorpiaci szektorban.

A cégcsoport megkezdte erőteljes beruházási tervét, első lépésként felvásárolta a City Design-t, majd a My Equilibria bevezetésével egyedülálló lehetőséget biztosítottak egy új, óriási termékskála megalkotásához, amelyet társítottak a Bellitalia saját nemzetközi disztribúciós hálózatával.

Ezzel a vétellel várhatóan tovább gyorsítja a cégcsoport növekedési stratégiáját a kültéri bútor üzletben és szélesebb termékskálát nyújt a vállalkozásoknak és a szakembereknek, amely biztosítani fogja a versenyelőnyüket és a piaci pozíciójuk erősödését azáltal, hogy piacvezetőként a legjobb technológiai és innovatív megoldásokat fogják ajánlani az ipari ügyfeleiknek és a szakembereknek.

A meghatározó építészekkel és tervezőkkel való kiemelt együttműködések– mint Antonio Cittero, Pininfarina, Marc Aurel – célja megerősíteni a Metalco cégcsoport egyébként is szervezett kapcsolatait, mint a világ legnagyobb kültéri bútorgyártó cégcsoportja, valamint a hatékonyabb, élesebb hálózatfejlesztés a „Made in Italy” piacokon.

„A Bellitalia-val való 20 éves együttműködésünk során, képesek voltunk megszilárdítani és bővíteni a partnerségünket, olyan irányba, amely a globálizáció által képviselt új kihívásokkal megbirkózhatunk. A célunk a városi szektor jövőbeli fejlődésének a pozitív befolyásolása.” – nyilatkozta Francesco Bertino, a Metalco Csoport ügyvezető igazgatója.

„A termékeink a városi szektort forradalmasították, amikor új és innovatív cement deklinációt mutattak be a piacon. Ezzel a megegyezéssel a technológiai és minőségi horizontunkat terjesztettük ki a világpiacokon.” – fűzte hozzá Claudio Ioratti, Bellitalia srl ügyvezető igazgatója.

A Metalco és Bellitalia (Dél-Amerikában már partnere a Metalco Do Brasil-nak) közötti megegyezéssel a cég fog a legszélesebb anyag- illetve termékportfólióval rendelkezni a világon, élvonalbeli technológiák különböző területeken és 40 évnyi tapasztalattal a háta mögött.

HOGYAN LETT PIACVEZETÕ A METALCO CÉGCSOPORT A KÜLTÉRI BÚTOROK PIACÁN?
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat