HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

naughtone - a Herman Miller új designvonala

Nem meglepő, hogy a Herman Miller nemrégen megvásárolta az időtlen formavilágú kortárs design bútorokkal felbukkanó naugtone bútorgyártót a piacon. A bájos külsejű asztalok és ülőbútorok ugyanis kitűnően kiegészítik a világ második legnagyobb gyártójának termékvonalát, egy kis otthonosságot csempészve a főleg irodai és közületi vonaláról világhírű portfólióba.
A 2005-ben a szakma legjobbjai által Yorkshirben alapított naugthone filozófiája belesimul a természetközeli gondolkodást előtérbe állító Herman Miller vonalba. Az ökológikus szemléletmód része a magas minőségi színvonalat képviselő anyagok használata és a környezetbarát gyártás. A bútorok – a gyártó nevéből is következő – a naughtone jelentése nem nonszensze – egyáltalán nem elhanyagolgató megjelenése barátságos, humánus jelleget kölcsönöz még a hivatali tereknek is, miközben az organikus, klasszikus vonalak természetes eleganciát sugároznak. A jól variálható naughtone család egységes és egyedi képet alkot, miközben a letisztult bútorok bármilyen stílusú környezetben jól mutatnak, és kellemes érzés bennük helyet foglalva pihenni, beszélgetni vagy dolgozni.

A naughtone kollekció játékos darabjai a méhsejtre emlékeztető Pollen ülőkék és asztalkák, amelyek kecses lábaikon sokféle konfigurációba rendezhetők a vállalati, oktató vagy közösségi terekben. A pinch már akár otthoni környezetben is használható, mint ülőke vagy lábtartó a fotelek és szófák mellett.

NAUGHTONE - A HERMAN MILLER ÚJ DESIGNVONALA

A naughtone asztalok mértéktartó, letisztult, mégis kissé játékos formájuk mellett változatos színvilágukkal hívják fel magukra a figyelmet. A Trace lehet alacsony, magas, dohányzó, étkező, kerek, téglalap, izgalmas szánkótalpas lábakon és az üveg, MDF és linóleum mellett mindig tölgy vagy dió funér asztallappal is. A Fold sokszínű acél lábas, a Dalby fa lábas asztalainak közös nevezője, hogy kortárs megfogalmazásban nagyszüleink korát idézik, legyenek kávézóban, étteremben vagy otthon az étkezőben.

Az asztalok mellé izgalmas székeket és bárszékeket fejleszt a naughtone, így a Bounce szánkótalpas szék különlegességét az egy darabból álló acél váz rugalmassága adja, amely lehetővé teszi az ülőlap és háttámla egymástól független mozgását. A finom acél huzalok játékából születik meg a Reg szék és bárszék, amely különféle színeiben beltéren és kültéren is használható. A fa lábú Dalby mellett jól mutatnak a szintén tölgy vagy dió lábú Viv székek és bárszékek, a Fold mellett pedig a Viv szánkótalpas acél vázas változata.

Az organikus formavilágú naughtone ülőbútorok igen kényelmes darabjai az Always kis fotelek, amelyek öt és az Always pihenő fotelek, amelyek 4 különféle lábszerkezettel választhatók. A többi fotelhez és szófához hasonlóan a modern gyártástechnológiának köszönhető, hogy a szép és kecses forma kitűnő üléskomforttal és tartóssággal is párosul.

NAUGHTONE - A HERMAN MILLER ÚJ DESIGNVONALA

A Hush család magas fotelje bár a múlt füles foteljeiből merítette az inspirációt, de kitűnő válasz a mai kor igényeire, amikor a munka zajos világában egy csendes sarokra vágyunk, hogy egy kis időre megpihenjünk vagy átgondoljuk feladatainkat. A Hush kis testvére az alacsonyabb Hush low és természetesen mindkét fotelnek van szófa változata is.
A steppelt háttámlájú Cloud quilt fotel és szófa olyan puhán ölel körbe akár egy paplan. A Cloud plan változat sima háttámlája már kevésbé a relaxációt mint inkább a koncentrációt és a kollaborációt serkenti a közösségi terekben. Mindkét változat létezik magas és alacsony háttámlával, sőt a Cloud booths körbeölelő magas támlájával teljes szeparációt nyújt még a nagy és forgalmas terekben is.

A Busby családi fotelben vagy a steppelt ülőfelületű Portion fotelben és szófában akár a kandalló mellett is ücsöröghetünk. A Portion ülőlapján a kis gombok színei a rajta elhelyezett párnákkal is megegyezhetnek, teljes harmóniát teremtve otthonunkban.

A Clyde Club ezzel szemben szigorú vonalaival, steppelt és gombos ülőlapjával és háttámlájával az üzletemberek és hivatalos terek kimérten elegáns bútora.

Ha azt szeretnénk, hogy munkatársaink időtlen ideig az irodában maradjanak, akkor feltétlenül válasszunk nekik néhány kényelmes naugthone fotelt és hozzá egy Riley tömör fa laptop tartó asztalkát, amely még a legzordabb munkahelyet is otthonossá teszi!

NAUGHTONE - A HERMAN MILLER ÚJ DESIGNVONALA
 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat