HU EN

A Home Office nem csodafegyver. Sőt: valójában egy igen szűk réteg számára járható út!

Számos irodai munkakörben nagyon divatos manapság a Home Office. A cégek egyre nagyobb mértékben támogatják, segítik azt, hogy a munkavállalók részben vagy egészben otthonról végezzék el a munkájukat.

Sajnos azonban ez egy olyan trend, amelyet illene óvatosan kezelni. Valójában a Home Office az egy igen szűk réteg számára járható út. Most, hogy egyre többen próbálják ki ezt a munkavégzési formát, szükséges a munkahelyi kultúrára gyakorolt hatásának felülvizsgálata, és az effajta munkavégzés a bekapcsolásának precízebb kivitelezése az irodai munka végzés folyamatába. Ha picit is foglalkozunk ezzel, kiderül, hogy ez sokkal nagyobb felelősség, mint azt korábban gondoltuk. Sok tennivalója van még a HR szakmának és a menedzsment világnak is. Például számos otthoni környezet egyszerűen fizikailag nem alkalmas arra, hogy ott a munkavégzés zavartalanul történjen. Míg az irodában a különböző ülésergonómiai, akusztikai, víz és levegőminőségi fejlesztések jó esetben folyamatosan történnek, addig ez nem mondható el a Home Office környezetről. Kihívást jelent az adatbiztonság vagy az eszköz-használat kezelése is. És természetesen le kell mondanunk munkatársak közti kooperációra épülő kommunikációs lehetőségek nagy részéről is, amelyeket pedig az irodában erősen támogatunk, akár közösségi terekkel vagy rekreációt szolgáló berendezésekkel.

Jó alternatívái lehetnek az otthoni munkavégzésnek más irodán kívüli lehetőségek, például a coworking közösségi irodák. Itt az irodában megszokott - vagy akár annál innovatívabb környezet érhető el, amellett, hogy biztosítják az irodán kívüli munkavégzés élményét.  

Szeretné jobban megismerni, hogyan illesztheti be hatékonyan a Home Office munkavégzést a cége életébe, elkerülve az esetleges hibákat?
Vegye fel a kapcsolatot velünk!


Az Ön neve:
Cég név:
Telefon:
Email:A Home Office nem csodafegyver. Sőt: valójában egy igen szűk réteg számára járható út!
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat