HU EN

Fitness iroda – Dencon ülő/álló munkahely - Próbálja ki a Construmán!

Dolgozzon állva is, és veszítsen a testsúlyából! Az állítható magasságú asztalokkal olyan az iroda akár egy fitness munkahely, és könnyebben megelőzhetők a tartós ülőmunkából fakadó egészségügyi problémák, a rossz testtartás és a fáradékonyság. Ráadásul a koncentrációs készség is javul, ha gyakran változtatunk testhelyzetet.

A dán Dencon cég elektronikusan állítható magasságú asztalai szakítanak a korábban megszokott egysíkú irodai tájképpel, ahol egyforma magasságban sorakoznak egymás mellett az íróasztalok. A Delta asztalokkal éppoly változatos az iroda, mint ahogy használóik különböznek egymástól. A 65 cm intervallum magasságban állítható asztalok mellett lehet ülni és állni, és a két pozíciót néhány másodperc alatt váltogatni mindössze egy gombnyomás segítségével. A Dencon ergonómiai ajánlása szerint egy óra alatt háromszor érdemes pozíciót váltani vagy mozogni, óránként pedig 15 percet álló helyzetben tölteni.

Fitness iroda – Dencon ülő/álló munkahely

Ebéd előtt mindenképpen javasolt álló pozícióba állítani az asztalt, hogy a munkába visszatérve is újabb 15 percet állva töltsünk és csak ezután engedjük le az asztalt 45 percre. A nap végét ismét álló magasságban fejezzük be! A Dencon felmérései szerint, ha valaki egy évig mindössze napi két órát állva dolgozik, akkor 20000 kalórát éget el, ami megfelel 6 teljes maratoni táv lefutásának, és ehhez persze ki sem kell mozdulnia az irodából. Az intelligens asztaloknak köszönhetően előre beprogramozhatók az asztalok optimális magasságértékei és egy gombnyomásra máris a kívánt magasságba emelkednek vagy süllyednek.

Az álló-ülő munkavégzéshez hozzá kell szoktatni magunkat, és túlzásba sem szabad esni, hiszen a túlzott álló munkavégzés sem egészséges hasonlóan a túlzott ülőmunkához. A Wellness intelligens távirányítók figyelmeztetnek, ha ideje pozíciót váltani és az aznap elégetett kalóriáról is tájékoztatást nyújtanak. A mozgásra ösztönző Dencon asztalokkal nemcsak a fizikai kimerültség előzhető meg, hanem mentálisan is sokkal később fáradunk el.

MINDEN, AMIT A CONSTRUMA 2018-RÓL TUDNI ÉRDEMES - KATTINTSON!
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat