HU EN

Ügyfeleink számára biztosított eszközök és műszaki megoldások

Bemutató terem

Legerősebb eszközünk a Bemutatóterem. Annak az építészeti, belső-építészeti minősége, ötletessége, a benne levő lehetőségek megmutatják szemléletesen az ügyfelek számára, hogy a kollaboratív tereket, az új típusú munkavégzési módszereket hogyan lehet elképzelni, hogyan lehet használni. Az itt bemutatott belsőépítészeti anyagok, újszerű technológiát képviselő burkolatok, lámpatestek, falburkolatok, padlóburkolatok, kültéri burkolatok összhangja és megkomponáltsága ad egyfajta hitelességet. Az ügyfelek ezt nagyom szokták élvezni, megvan nekik az “Aha!” élmény. Ahogy mélyebbre ásnak, és kipróbálnak különböző különlegesnek hitt bútort - állítható magasságú asztalt vagy egyéb újszerű módszert és tárgyat -, akkor ebben még inkább megerősödnek: ez tényleg élhető és használható dolog.

VR tervezés

A virtuális valóság, VR tervezés egy új eszköz, és főleg a terek méretét, arányai, mélységét hívatott szemléltetni. Természetesen lehet színeket változtatni, bejárni, lépéseket tenni - tehát abszolute hiteles tér-élményt ad. Jelenleg még egy kicsit macerás, - egy szemüvegen keresztül lehet használni -, de aki ebben a játékban részt vesz és felveszi a szemüveget, az szintén egy “Hűha!” érzést tudhat magáénak. Ez a piac, ez a technológia félévente változik és egyre jobban fejlődik - mi igyekszünk ezt lekövetni!

Ülésergonómia

A harmadik erősségünk és technológiánk az az ülésergonómia magas színvonala. Ebben a gyártóinkat illeti a dicséret: a Herman Miller és a Wilkhan a két legerősebb ülésergonómiai fejlesztő és innovatőr gyártó cég, akik több mint 100 éves tapasztalattal rendelkeznek és számtalan innovációt építenek be a termékeikbe, amivel a piacot vezetik. A konkurencia őket szokta több, de inkább kevesebb sikerrel lekövetni. Számtalan olyan fejlesztés és először használt technika, mechanika található meg ezekben a székekben, amiket 5-10 év késéssel lehet csak - ha lehet egyáltalán - nyomon követni a piacon. Tehát erre a két gyártónkra vagyunk a legbüszkébbek!

Anyagraktár

Igen nagy Anyagraktárral, mintakollekcióval rendelkezünk, ami igyekszik bemutatni a közületi terekben, irodaházakban, kulturális intézményekben, vagy akár kültéren is használatos új burkolatokat, anyagokat, textiliákat, polimereket, fémfelületeket. Komplex szolgáltatást tudunk adni: ha egy Belsőépítész egy ingatlanfejlesztő, lakberendező bejön hozzánk, annak rögtön, azonnal a polcra nyúlva meg tudjuk mutatni a legújabb újságokban és weboldalakon látott innovációkat.

Nagyon erős az akusztikus könyvtárunk. A világ legnagyobb gyártóinak a könyvtára rendelkezésünkre áll, amely anyagokról azt lehet tudni hogy a legnagyobb gyártók 90 százaléka ezt használja. A belsőépítészek munkáját segítjük azzal, hogy amikor ők elhozzák az ügyfeleiket, akkor itt egy helyen a meg tudjuk mutatni nekik az anyagokat, be tudjuk mutatni, mi a különbség X vagy Y gyártó között. Mi indokolja az árkülönbséget, mi indokolja az akusztikus különbségeket, megtudja kopogtatni, lehet hallani, hogy az egyik anyag kopog, míg a másik tompán elnyeli a hangot.

Ezt a fajta tapasztalaton alapuló élményszerzést mi nagyon erősen támogatjuk. Ezért invesztálunk ebbe, és tartjuk frissen ezeket a könyvtárakat, anyagokat, s ha kell, akár adjuk kölcsön ügyfeleinknek vagy a tervezőknek.
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat