HU EN

2 héten belül 2 neves díj. Hogyan? Mini interjú Feuertag Ottóval

Két héten belül két neves elismerésben is részesült az Europa Design. Mik voltak ezek?

Az első elismerés a European Business Awards nemzeti győztese az Év munkáltatója kategóriában. A második díj, az Employer Branding Awardon az általunk berendezett Eaton Enterprises irodája kapta az Év Irodája különdíját.

Mivel érdemelte ki az Europa Design mindezt?

Az European Business Awards-ot az RSM, a világ ötödik legnagyobb adótanácsadó és könyvvizsgáló cége főleg üzleti és munkáltató szempontok szerint ítélte oda. Több mint 2200 cég nevezet, és főleg azt vizsgálták, hogy a dolgozók támogatása mennyiben járul hozzá a cég stratégiai céljainak eléréséhez.
Az Employer Branding Awardban pedig az általunk berendezett irodát minősítették, azt is vizsgálva, hogy a fizikai környezet mennyiben támogatja a dolgozói jólétet, súgalja a cég politikáját a munkatárak felé, és mennyiben tud kommunikációs eszközként is részt venni a toborzásban, a megtartásban és a munkaadók fejlesztésében.

Irodai bútorok, irodai terek tervezése az Employer Branding szolgálatában?

Mindenképpen! Az employer brandig HR része a szoftver, míg az épített környezet - amivel mi is foglalkozunk - a hardver. Azok a berendezések, koncepciók, irodai működési elvek változatos kínálata támogatja azt, hogy a cég liberális, közvetlen, agilis munkaszervezését ki tudja fejezni a dolgozói felé. Súgalni tudja azt a bizalmat, amivel a dolgozók élhetnek, amikor megválaszthatják a munkahelyi környezetüket, kommunikálhatnak egymással, kulturált konyhákban, étkezőkben, teraszokon, break-out területeken tudnak dolgozni és szocializálódni. Ehhez esszenciális szükséglet a megfelelő berendezés és az azokat kiszolgáló technológiák, például akusztikai kiegészítők sorozata.  
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat