HU EN

Aktív: Projekt asszisztens munkatársat keresünk

Segíts nekünk élet- és munka tereket jobbá tenni!
Izgalmas, érdekes, változatos projektek, gyönyörű munka környezet, családias hangulat. 
Jelentkezz belsőépítészeti projekt asszisztensnek az Európa Designhoz és segítsd projektvezetőink munkáját. Megismerheted a design világ nagyjait, miközben gyakorlatra teszel szert. 

Referenciánk a DVN.GL-nek. 

Biztosítjuk: 
 
- a kulturált vevőkört, nagyrészt vegyesvállalati környezetből
- 24 éves tapasztalatunk és ismeretünk megosztását
- a szakmai fejlődésed nemzetközi tréning sorozatokon, tanfolyamokon
- top design márkák kommunikációs hátterét, anyagait
- motivált jövedelmi rendszert
Amit tőled várunk: 
 
- légy belsőépítész, forma- vagy terméktervezés, illetve építész végzettségű vagy érdeklődésű
- nyílt, kommunikatív hozzáállás
- gyors, rendszerező gondolkodás
- tárgyalóképes angol nyelvtudás, hiszen nemzetközi gyártókkal és szakemberekkel kommunikálsz majd
 
 
Külön előny, ha rendelkezel további nyelvismerettel, ismered az ArchiCadet, AutoCadet vagy a 3D Maxot, illetve ha van jogosítványod. 
 
 
Az Europa Designról: 
 
Több, mint húszéves tapasztalatunkkal és a világ legjobb design termékeivel harmonikus és produktív élet- és munkatereket teremtünk. Bútor és kiegészítő megoldásokat kínálunk minden térbe, ahol emberek élnek, dolgoznak, szórakoznak. Lakossági és professzionális megrendelésekkel is dolgozunk. 
Közel 40 európai és amerikai cég termékét – bútorait, akusztikus elemeit, ergonómiai kiegészítőit és lámpáit– forgalmazzuk, többet kizárólagosan képviselünk a magyar piacon, így a széles választékból megrendelői igényre szabott, egyedi megoldásokat kínálunk különböző stílusban és árfekvésben.
A képviselt cégek a világ vezető gyártói közül kerülnek ki – pl. Herman Miller, Actiu, Wilkhahn -,  ami hosszú távú garanciát nyújt a megbízható minőségre a termékeket és szolgáltatásokat illetően. Eddig  több tízezer munkahelyet és további fél millió négyzetmétert rendezett be az elmúlt több mint húsz évben. Néhány kiemelkedő referenciánk: Avis Budget Group, Ustream, BCCH, General Electric, Citibank, Accor Hotels, Corinthia Hotel, CEU, General Motors, Groupama Biztosító, McDonald’s, Ernst & Young,  ING, Morgan Stanley, KPMG, Waberers, Daikin, Thyssen Krupp.
 
Bővebb információért nézd át a weboldalunkat és küldd el a CV-det néhány sor bemutatkozással a feuertag@europadesign.hu-ra!
 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat