HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

ÉV IRODÁJA 2017 DÍJÁTADÓ GÁLA

ÉV IRODÁJA 2017 DÍJÁTADÓ GÁLA
2018. február 9.
 
Lehullt a lepel! - Még soha nem neveztek ennyien a versenyre, mint idén! 
18 kategóriában hirdettek győztest tegnap este a Várkert Bazárban nyolcadik alkalommal megrendezett Az Év Irodája Díjátadó Gálán. 
 
Elismerésben részesült például egy volt gőzmalomnak és egy villamosremíznek helyet adó épületben kialakított korszerű iroda - közölte a nonprofit versenyt szervező, iroda.hu. A versengés során kiderült, hogy ma már a munkáltatói márkaépítésben és a jól képzett munkaerőért folytatott versenyben kulcsfontosságúak az irodák, amelyek olyan érzést biztosítanak az ott dolgozóknak, mintha otthon lennének.  
Kalmár Zoltán, a verseny alapítója és az iroda.hu vezetője a mostani versenyről elmondta: “Nyolc évvel ezelőtt Az Év Irodája Verseny még csak egy belsőépítészeti megmérettetés volt, ma pedig már a munkáltatói márkaépítés egyik legfőbb eszközeként tekintenek rá a vállalatok.”
A munkáltatói márkaépítés, ezen keresztül pedig a munkavállalók igényeire szabott irodatér kulcsfontosságú a cégek számára, mert a dolgozók megtartásában és megszerzésében kiemelt szerepe van, ez pedig a mostani munkaerő-piaci helyzetben, amikor sok vállalat küzd erőforráshiánnyal, kiemelten lényeges szempont. Kalmár Zoltán szerint az verseny egyértelmű választ adott arra is, hogy a korszerű irodákban az emberközpontúság, a kényelem, a technológia kerül a fókuszba. A legjobb irodák tükrözik a céges kultúrát is, így ezekben nem jelent kihívást, ha valaki a gyermekével vagy házi kedvencével szeretne munkába menni. A modern irodák ezekre az esetekre is fel vannak készítve, ezért a kollégák a munkahelyükön is otthonosan érezhetik magukat, emiatt pedig hatékonyabban tudnak dolgozni is.
Az Év Közösségi Tere kategóriában az első négy helyezett között az általunk bútorozott MVM GROUP székházának földszinti közösségi terei, amelyet Herman Miller Kivo akusztikus panellal, Swoop asztallal és fotelekkel, Wilkhahn Stand up ülőkékkel, Actiu Tabula asztallal, Setu székekkel és Sitland UseMe asztalokkal rendeztük be. 

Az Év Közösségi Tere kategóriában az első négy helyezett között az általunk bútorozott MVM GROUP székházának földszinti közösségi terei
(Az Év Közösségi Tere kategóriában az első négy helyezett között az általunk bútorozott MVM GROUP székházának földszinti közösségi terei)

A 2017 ÉV IRODÁJA díj nyertese, az év Közösségi Tere kategóriában az Agora Park - Agora Budapest showroom, ahol szintén megtalálhatóak az általunk forgalmazott Wilkhahn Stand up ülőkék. 

Wilkhahn Stand up ülőkék
(Wilkhahn Stand up ülőkék)
 
Az ÉV IRODÁJA 2017 díj nyertese, az év Közösségi Tere kategóriában az Agora Park - Agora Budapest showroom, amely a 2017-es Irodaházak Éjszakája V. rendezvény egyik helyszíne volt.

Az Év Irodája 2017 Díjátadó Gála

2018.02.08

Ezeket a híreket már olvasta?

Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat