HU EN

VR bemutatónk a HOTCO-n!

2018. január 29-30-án került megrendezésre Budapesten a Kempinski Hotel Corvinusban a második kelet- és közép-európai valamint kaukázusi szállodai befektetésekkel foglalkozó nemzetközi HOTCO konferencia. 
A kétnapos rendezvény közel 300 résztvevő számára biztosított találkozási lehetőséget a befektetőkkel, szálloda tulajdonosokkal, ingatlanfejlesztőkkel, bankokkal, globális és regionális szállodavállalatokkal, online foglalási rendszerekkel és a közösségi gazdaságnak a szállodapiacra fontos hatást gyakorló cégei szakembereivel. 
 
Az előadások közötti szünetekben a résztvevők VR szoftveres programunkkal virtuális látogatást tehettek egy valódi irodában, egy berendezett loft lakásban, vagy akár a tenger mélyén, a kék bálna birodalmában. 
 
Köszönjük a kiállítási lehetőséget együttműködő partnerünknek,  a Magyarországon is megjelenő Hotelier International magazinnak. 

 

HOTCO 2018

2018.01.29
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat