HU EN

CÉGÜNK A „ONES TO WATCH” LISTÁN EURÓPA LEGJOBBJAI KÖZÖTT!

CÉGÜNK A „ONES TO WATCH” LISTÁN EURÓPA LEGJOBBJAI KÖZÖTT
 
Örömmel adjuk hírül, hogy az Europa Design felkerült az európai üzleti kiválóságokat felsorakoztató ’Ones to Watch’ listára, amelyet az RSM által támogatott European Business Awards tett közzé.
Az Europa Design-t azért választották, mert új bemutatótermével kivételes teljesítményt ért el a European Business Awards 12 kategóriájának egyikében, és híven tükrözi a program fő értékeit, úgy mint innováció, siker és munkamorál.
Adrian Tripp, a European Business Awards Európa legnagyobb szektorokon átívelő üzleti versenyének ügyvezetője azt mondta: Azt volt a célunk, hogy szélesebb körben ismerjük el a számos hihetetlen üzleti sikertörténetet Európa-szerte.”
 
Így folytatta: „Ezeknél a vállalatoknál a tehetség, odaadás és innováció áll a központban, ami munkahelyeket és lehetőségeket teremt, és ez az országuk sikerének záloga.”
 
Jean Stephens, az RSM, a független könyvvizsgáló, adójogi és tanácsadó cégek hatodik legnagyobb globális hálózatának, a European Business Awards egyik hosszú távú szponzorának ügyvezetője ezt mondta: „A „Ones to Watch” listára való felkerülés igazi megtiszteltetés. Az RMS-nél európai és Európán kívüli vállalatokkal dolgozunk együtt, tanácsadással segítve őket valamennyi üzleti területükön, és lelkesen támogatjuk őket, hogy minél eredményesebben működjenek. 
További sok sikert kívánunk ezeknek a dinamikus fejlődő cégeknek.”

 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat