HU EN

Év Irodája 2017 - ezeket a nevezőket mi rendeztük be, SZAVAZZON rájuk!

Republic GroupDecember eleje óta lehet szavazni az Iroda.hu szervezésében az Év Irodájára. Idén 4 olyan iroda kialakításában is részt vettük, akik ott vannak a versenyben. Az egyik köztük a Republic Group (Republic Group)! Egy reklámügynökség igazi kihívás: egyformán kellenek a nyugodt, kreatív munkát, és a pörgős, operatív feladatokat támogató terek. Nézze meg, milyen bútorokkal támogattuk Nikoletti Petra (TÉRKULTÚRA) belsőépítész munkáját, és SZAVAZZON a Republicra!

SZAVAZÁS: http://azevirodaja.hu/nevezok/854

EATON Business Service Center

Eaton

Az Iroda.hu szervezésében tart a szavazás Év Irodájára. Több nevező közt az EATON Business Service Center berendezéséhez is biztosítottunk bútorokat. Bukosza Kristóf és Vajta Mónika belsőépítészeti terveiben a természetes megvilágítás, és a kültérrel való kapcsolat volt a legfőbb rendező elv. Nézze meg ezeket a csodálatos, levegős tereket és SZAVAZZON az EATON-ra!

SZAVAZÁS: http://azevirodaja.hu/nevezok/755

MVM GROUP székházának földszinti közösségi 

MVM

Az Év Irodájára 2010 óta szavazhatunk az Iroda.hu szervezésében. Az Év Közösségi Tere kategóriában induló MVM GROUP székházának földszinti közösségi tereit Herman Miller Magyarországi Forgalmazója bútorokkal rendezte be Bakó Attila és Göbölyös Kristóf belsőépítészek. A legfőbb cél egy nagyvállalat munkavállalói iránit elkötelezettségének, figyelmességének és kooperatív magatartásának reprezentálása volt. Nézze meg ezeket az emberközpontú tereket és SZAVAZZON az MVM GROUP-ra!

SZAVAZÁS: http://azevirodaja.hu/nevezok/905

Duna Tower lobby

Dona Tower

Az Év Közösségi Tere kategóriában indul a Duna Tower lobbyja az Az Év Irodájára idei 2017-es mezőnyében, az Iroda.hu szervezésében. Az épület közel 100%-os bérbeadottsága bizonyítja a Duna Tower népszerűségét. Az megújult lobby világosabb, modernebb közösségi teret teremtett az épületben dolgozók számára. Nézze meg lobby lenyűgöző tereit és SZAVAZZON az DUNA TOWER LOBBY-ra!

SZAVAZÁS: http://azevirodaja.hu/nevezok/795
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat