HU EN

Megjelent Magyarország Legkiválóbb Vállalataiként díjazott cégeket bemutató kiadvány.

Megjelent Magyarország Legkiválóbb Vállalataiként díjazott cégeket bemutató kiadvány. 
Különdíjat nyertünk kiváló teljesítményre inspiráló munkakörnyezet kialakításáért. 
 
 
Az Europa Design hazai tulajdonú kisvállalkozásként sokat tesz azért, hogy ne csak a feladatok, a munkafolyamatok, hanem a munkakörnyezet is inspirálóan hasson a munkatársakra. A cég nemzetközi összehasonlításban is figyelemre méltó megoldásokat alkalmaz saját irodai környezetében és ajánl ügyfeleinek az üzleti teljesítményt és a munkáltatói márkát javító tényezőként.
 
A díjazott vállalatok kiválóságról vallott gondolatainak összefoglalója mellett a kiadványban Péterfy Gergely Kreativitás című írása is olvasható, melyet az író a díjátadóra készített és olvasott fel vendégeinknek.
A legkiválóbb szervezeti gyakorlatokat bemutató kiadványhoz Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete írt bevezetőt és köszöntőt.
 
A díj átvételekor Feuertag Ottó a cég alapító tulajdonosa így foglalta össze gondolatait a kiválóságról, és arról, hogy miért büszke cégünk eredményeire.
„Tegnap volt az irodalom érettségi, ahol a diákok számára feltett leborzasztóbb kérdés a Mire gondolhatott a költő? Én megfordítom a kérdést. Mire gondolhatott az Investors In People hazai zsűrije, amikor minket választottak e különdíj nyertesének, és akiknek ezúton is köszönöm az elismerést.
Talán arra gondoltak, azért választottak bennünket, mert érezték azt a büszkeséget, melyet a kollegáim munkája, kreativitása, és bátorsága iránt érzek. Magyarország Legkiválóbb Vállalatai közé bekerülni valóban csak közös erőfeszítéssel lehet.
 Sokat kell kockáztatni annak érdekében, hogy egy meglévő munkakörnyezetet és vállalati kultúrát jelentősen megváltoztassunk. Cégünk segít, támogat és bátorít más szervezeteket a hatékony és inspiráló környezet kialakításában, annak berendezésében és bevezetésében és mindezt fenntartani éveken keresztül az új céges kultúrában. Ehhez pedig kiváló megrendelőkre is szükség van. A köszönő beszéd felkérésében azt kérték tőlem, fogalmazzam meg saját gondolataimat a kiválóságról. –Ehhez én nem érzem elég kiválónak magam, ezért egyik kedvenc mentorom Sir Winston Churchill szavait idézném:
„A Kiválóság az, amikor többet vállalunk, mint más ember bölcsnek gondolná;
Többet kockáztatunk, mint más mások biztonságosnak gondolnák;
Többet álmodozunk, mint mások praktikusnak gondolnának.
És elvárásaink is nagyobbak, mint az átlagember szerint lehetséges.”
 
„Excellence is...Caring more than others think is wise; Risking more than others think is safe; Dreaming more than others think is practical. Expecting more than others think is possible.” (Winston Churchill)
 
„Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”
(Winston Churchill)
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat