HU EN

Egészséges ülés, gyors tanulás - MOLL gyerekbútorok

Az egészséges ülést nem lehet elég korán elkezdeni. Egy ergonómiailag megfelelő székkel nemcsak gyermekünk gerincét óvjuk meg az egészségtelen testhelyzetből fakadó károsodásoktól, de abban is segítünk neki, hogy ne fáradjon el és ne lankadjon a figyelme tanulás közben.

Az emberi testet mozgásra és nem ülésre tervezték. Emlékszem gyerekkoromban mindig rám szóltak a szüleim és a tanáraim: kislányom ne hintázz abban a székben! Akkor még nem ismerték az ergonómiailag kifogástalan dinamikus ülést, és a helyes testtartást, ami nemcsak a gyerek gerincét védi, de azt is megelőzi, hogy a gyermekünk figyelme elkalandozzon az iskolai órák alatt. A német Moll optimálisan kialakított gyerekbútorai - asztalai és székei - a kisiskolás kortól egészen a felnőtt korig végigkövetik a gyermekek fejlődését. A magasságukban állítható asztalok és székek hűséges társaik lesznek csemetéinknek az iskolai évek alatt. Néhány könnyű mozdulat és a szék háttámlája megtámasztja a gerincoszlopot, így segít megelőzni a fejlődő korban előforduló gerincbetegségek kialakulását, miközben szabad mozgást enged a testnek és nem kényszeríti gyermekünket merev testhelyzetbe. A kicsik így írás-olvasás közben nem görnyednek az íróasztal fölé, hanem a szervezetükben szabadon áramló vér és a szerveikhez optimális mennyiségben eljutó oxigén hatására mindent gyorsan megtanulnak, jól koncentrálnak és még a legnehezebb feladatokkal is könnyen megbirkóznak.


Felnőttkorukban pedig megszokva a helyes ülés előnyeit, könnyedén választhatnak ergonómikus széket maguknak, és egyenes, töretlen gerinccel végezhetik munkahelyükön vagy a home officeban a feladataikat.
Az egyszeri befektetés pénzügyileg is megtérül, hiszen nem kell 2-3 évente új széket vásárolni, sőt ezen túlmenően a helytelen testtartásból eredő egészségügyi problémákkal és az ezekkel járó kiadásokkal sem kell foglalkozni.


A Moll legújabb - Maximo és Scooter forgószékeivel biztosak lehetünk abban, hogy gyermekeink kényelmes és egészséges testhelyzetben ülnek az asztalnál iskolakezdéstől egészen a felnőtt korig. A szék 110 cm-től egészen 200 cm-es testmagasságig használható, állítható az ülésmagasság, az ülésmélység. A Scooter szék hatlábú széles talapzatának, az acél vázszerkezetnek és az üvegszál erősítésű vezetőelemeknek köszönhetően a forgószék rendkívül stabil és strapabíró. A háttámla speciális hálós szövete jól követi a test formáját, így az ülőrész és a háttámla is úgy idomul az ülő testhez, mintha második bőr lenne. A háló kitűnően szellőzik, így hosszabb idő alatt sem izzad bele a székbe gyermekünk.

Ha szeretné, hogy gyermeke kényelmesen üljön, és olyan székben tanuljon, ahol nem lankad a figyelme, akkor az Europa Design bemutatótermében kipróbálhatják a Moll ergonómikus székeit.
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat