HU EN

Marta Siczek bemutatja az Interface nemzetközi újdonságait

Az esemény dátuma: Július 12, 11:30


A holland szőnyeg cég koncept designere, Marta Siczek először jár Magyarországon, hogy beszámoljon az Interface újdonságiaról és a floor design nemzetközi trendjeiről, az Interface magyar forgalmazójának, a Prointerior Kft. szervezésében. 
Az Interface a világ legnagyobb modul szőnyeg gyártója, akiknek termékeik nem csak egyedülálló formavilágukkal tűnnek ki, hanem magas szintű műszaki és felhasználói paramétereikkel is, amelyek biztosítják a termékek hosszútávú élettartamát és alacsony üzemeltetési költségeit.
                                             
2014-ben a „Munkahelyi terekről készült felmérések” (The Human Spaces Report), megnövekedett produktivitásról, kreativitásról és jobb közérzetről számoltak be azon munkahelyeken, ahol természetes elemekkel, fénnyel, növényekkel vették körül az ott dolgozókat. Az Interface a biofíliát felhasználó terekhez könnyen alkalmazkodó, színben és szerkezeti szempontból is változatos, természetes elemeket vegyítő termékeket fejleszt.
Ezeket a termékeket ismerhetitek meg a designer tolmácsolásában.
 
Várunk mindenkit! A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni a következő címen lehet: 


Regisztráció: 
https://goo.gl/forms/4YGrlv9pQVHSTr2o1
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat