HU EN

2017. június 1.: Europa Design x Andreu World x Sicis - Beszámoló a milánói iSaloniról

Ismerje meg a Salone del Mobile Milano újdonságait és a legújabb belsőépítészeti trendeket az Andreu Worlddel, a Sicisszel és az Europa Designnal az Italian Festival keretében!

Két időpontban is szeretettel várjuk az Europa Design bemutatótermébe, egy reggeli, 9:30-as és egy délutáni, 17:00-ös alkalomra.

A részvételi lap kitöltésénél kérjük, jelölje meg a választott időpontot!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrációs oldal: https://goo.gl/forms/DwktOpKDv4w8Nbpc2

Az iSaloni vására minden évben a design szakma egyik legnagyobb, szinte kötelező rendezvénye, megismerhetőek a jövő lakberendezési irányvonalai és fontos ismeretségek, üzletek köttetnek. Természetesen az Europa Design sem maradhatott ki idén sem, meglátogattuk a vásárt és közkívánatra be is számolunk a tapasztalatainkról. Hogy még izgalmasabbá tegyük a képet, meghívtuk a nagyszerű spanyol márka, az Andreu World képviselőjét, hogy ő mutassa be, milyen is volt az emlékezetes néhány nap az iSalonin a gyártó szemével és milyen újdonságokat mutattak be ők.

A résztvevőknek minden olasz termékünkből 12% kedvezményt biztosítunk a fesztivál ideje alatt.

2017. június 1. - Europa Design x Andreu World - Beszámoló a milánói iSaloniról


Szeretettel várunk új bemutatótermünkbe, ahol közel 50 márka bútorait próbálhatod ki az előadások mellett.

Az Andreau Worldről bővebben:

Az 1955-ben alapított Andreu World fejlődése során végig meggyőződésesen hitt abban, hogy hozzáállásuk, a részletek iránti tiszteletük és a jó designban való jártasságuk határozza meg, hogy kik ők és kik lesznek cégként. A márka központjában a fa áll, mert szerintük nincs még egy olyan anyag, ami ennyire meleg és nemes lenne. Kis faipari műhelyként indultak, így nem meglepő, hogy a famegmunkálásra egyfajta filozófiaként tekintenek, amit a többi termékükre is alkalmaznak. Sikerüknek tartják, hogy mindig képesek hűek maradni a céges filozófiájukhoz, úgy hogy közben rugalmasak maradnak és maximálisan előtérbe helyezik a fogyasztói elvárásokat, változásokat. Emellett mindig tiszteletben tartják a szaktudást, melyet a legújabb technikai innovációkkal párosítanak. A részletekben is jelenlévő magas minőség elsőrendű számukra. Az Andreu Worldnek sikerült úgy globális design márkává válnia, hogy nem veszítette el szellemiségét. Központi bemutatótermük Valencia mellett (Spanyolország) mintegy 1000 négyzetméteren várja a látogatókat. Kereskedelmük 60 százalékát teszi ki öt kontinensre kiterjedt exportjuk, olyan egyértelmű célállomások mellett mint az USA vagy Japán, partnereik vannak például Új-Zélandon és az Egyesült Arab Emirátusokban is. Amerikai központjuk Chicago, kiállítótermük az emblematikus Merchandise Mart épületben található. Termékeik a mindennapi elegancia és intelligencia jegyében születnek és széles palettán mozognak. Megtalálhatóak köztük irodai székek, exkluzív iroda berendezések, kültéri, lounge és lobby bútorok, de kanapék, irodai forgószékek és asztalok is.

2017. június 1. - Europa Design x Andreu World - Beszámoló a milánói iSaloniról
 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat