HU EN

MED 2014 - ON

Az Europa Design által felajánlott tárgynyereményeként 4 db Wilkhahn ON irodai forgószék került átadásra.

A székeket a terv kategória közönségdíjasa; a görcsönyi mintafeldolgozó üzem megálmodásáért Kőrösi Emese Edit, a 2014-es Média Építészeti Díja terv kategória nyertese; az egri Zárkándy-bástya újjáépítését megtervező (diplomamunka) Rátkai Anna és 2014-es Média Építészeti Díja épület kategória nyertese; az almagyari borászatot jegyző Gereben Péter és Marián Balázs vehette át. Az épület kategória közönségdíjasa; a pasaréti Vasas Sporttelep megújításáért Kendik Géza szintén átveheti nyereményét a jövő héten, nem volt jelen az eseményen.

A legfrissebb ergonómiai kutatások nyomán a német Wilkhahn cég vezette be a piacra az ON széket, amely az egyetlen, 3D-s szinkronmechanikára, azaz nem csak előre és hátra, hanem természetes oldalirányú mozgásra is képes irodaszék.

 
2014.12.05-én, rendhagyó díjátadó keretében vette át Kendik Géza és Papp Zoltán a Média Építészeti Díja Közönségdíját a pesti Gerbeaud Házban, az Arany Szalonban. A díjátadó nem csak a helyszín miatt volt különleges, hanem azért is, mert a Közönségdíjra felajánlott Canon nyomtatót nem Kendik Gézáék vitték haza végül. Az Europa Design Wilkhahn On tárgynyereményét örömmel fogadták.
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat