HU EN

Az Év Irodája 2013 - szavazz az Avisra és nyerj 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt!

Hogyan nyerhetem meg a 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt,
amit bármilyen Herman Miller szék vásárlásakor használhatok fel?

1. SZAVAZOK!

Szavazok az Avis Budget Group irodájára, "Az Év Irodája 2013" versenyben, ezen az oldalon:
http://www.azevirodaja.hu/nevezes/evirodaja?id=70421 

2. NYEREK! 

Megadom a nevem és email címem itt, hogy részt vehessek a sorsoláson:
Megvan a győztes!
Gratulálunk a minden szempontból értékes szavazathoz!

Gazdára talált a 100.000.- forint értékű Herman Miller vásárlási utalvány azok között, akik az Év Irodája 2013 versenyen honlapunkon regisztrálva az Avis-re adták le online szavazatukat.

Örülünk, hogy sokatoknak tetszett az általunk berendezett iroda, köszönjük a visszajelzéseket is, a felmerült kérdésre jelezzük, hogy a csillagkapu nem visz át egy másik galaxisba, ezen még dolgozunk!

A nyertes:
SZILVÁSI ZSUZSANNA

A további részletekkel e-mailben értesítjük, és várjuk szeretettel bemutatótermünkben!

Szavazni és a sorsolásra jelentkezni 2014 január 10-ig lehet. Email címed megadásával részt veszel 2014 január 20-án tartandó sorsolásunkon, amelyen a résztvevők közt 1db 100.000 Ft értékű, bármilyen Herman Miller szék vásárlásakor felhasználható utalványt sorsolunk ki. Email címedre havonta legfeljebb 2 alkalommal hírlevelet küldünk, hogy a továbbiakban se maradj le a nyerő akciókról, és a belsőépítészet, lakberendezés legújabb trendjeiről. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz!

Mit kell tudni az Avis Budget Group új budapesti irodájáról?

Avis Budget Group iroda - csilagkapu

Avis Budget Group iroda


További képekért, háttér-információkért látogass el a projekt werkoldalára is: office.hu!

Az AVIS BUDGET GROUP új irodába költözését egy 2 éves előkészítési és tervezési folyamat előzte meg. Iroda ergonómiai, munkafolyamat szervezési és fenntarthatósági szempontok vezérelték a céget, hogy a duplájára nőtt, Y generációs szervezetet valóban inspiráló munkakörülmények között foglalkoztathassák.

Az irodaház, a tervezési koncepció és a berendezések kiválasztásánál is kiemelkedő szempont volt a multikulturális közösség és az Y generáció elvárásai, amelyek a gyors kommunikációra és a közösségi terek tudatos és rendszeres használatára épülnek. Ebben a szellemben készült az Avis Budget Group Shared Service Center Budapesti irodája.

Az alaprajzi elrendezés fő koncepciója, hogy a Skanska Green House jól benapozott területeit megtartsuk a munkavégzés helyszíneként, míg a kevésbé benapozott tereket - melyek az épület magjában találhatóak -, olyan funkciókkal töltsük meg, amiket csak időszakosan használnak az ott dolgozók. Ilyen területek például a tárgyalók, a rekreációs zónák, a gardrobe-ok, a nyomtató szigetek és a konyha.

A belsőépítészeti design koncepciójában ötvöztük a cég profilját megidéző „utazás” témáját az ott dolgozók életét körülvevő, urbánus világgal, amely így egy nagyon színes és energikus enteriőrt eredményezett. A legfőbb motívum az épület magján elhelyezkedő, fákkal tűzdelt város sziluett, amelyen a rekreációs terek felé haladva egyre inkább a fák dominálnak – kijelölve a más funkciójú teret. Az alapszíneket a fehér és a szürke különböző árnyalatai adják, amelyeket a szivárvány összes élénk színével kombináltunk.

Avis Budget Group iroda
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat